Петък, 21 януари – Влюбвания и изненадиДнес Луната образува тригон

...
Петък, 21 януари – Влюбвания и изненадиДнес Луната образува тригон
Коментари Харесай

Петък, 21 януари – Влюбвания и изненади

Петък, 21 януари – Влюбвания и изненади

Днес Луната образува тригон както с Уран, по този начин и с Венера. Това значи, че орбитите им образуват ъгъл от 120 градуса. Както е известно, Венера въздейства върху любовта, а Уран – върху възникването на изненадващи събития.

Възможно е през днешния ден да убедите значим бизнес сътрудник в предприемането на дейности, против които той гневно се е съпротивлявал.

Ако не постигнете нищо, ще стигнете до скъпото просветление, че с този човек е добре повече да не си губите времето и прочувствената сила.

По отношение на любовните взаимоотношения, през днешния ден ще си припомните думите на известната актриса и певица Марлене Дитрих: „ Повечето дами вършат всичко по силите си, с цел да трансформират един мъж, а по-късно стопират да го харесват “.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овни , тези от вас, които се занимават с търговия, през днешния ден имат шансове да се похвалят с огромни облаги. Звездите им подсигуряват увеличение на продажбите и нови клиенти.

Телци , в работата ви ценят поради старанието и силата, която влагате във всяко нещо, с което се захванете, само че през днешния ден може да сринете репутацията си, в случай че не контролирате страстите си. Вероятно смятате, че когато защитавате буйно позицията си, печелите, само че през днешния ден това ще провокори в бизнес сътрудниците и сътрудниците ви единствено яд и неспокойствие.

Близнаци , през днешния ден ще ви разгласят за празненство животно. Дори и денем да сте работили като вол, вечерта ще вдигнете заплашителен ваучър, който ще продължи до сутринта.

Раци , в случай че сте се трансформирали в любимеца на шефа, не си създавайте спомагателни спорове с сътрудниците. Опитайте се да се държите по този начин, че да се превърнете в изкусен медиатор сред тях.

Лъвове , през днешния ден не би трябвало да говорите доста за работата си и да споделяте усещанията си от нея с другари и родственици, тъй като не всеки се интересува от нейната специфичност. Насочете общите диалози към разкази за пътувания и туризъм.

Деви , през днешния ден си дръжте на думата и не прехвърляйте отговорностите си на другите. Разпределете рационално времето и силата си.

Везни , през днешния ден е целесъобразно да не бързате, когато взимате значими управнически решения. Те могат да имат пагубно влияние върху бизнеса ви. Консултирайте се с по-опитни от вас и едвам тогава действайте.

Скорпиони , в случай че имате сътрудници, които не правят никаква работа, това може да аргументи единствено щета на бизнеса ви. Ако отговаряте за набирането на нови фрагменти, обърнете внимание на този проблем, само че никога не взимайте прибързани решения.

Стрелци , с цел да постигнете нещо огромно, в този момент повече от всеки път ще би трябвало да пожертвате нещо малко в името на по-добрите ви бъдещи благоприятни условия. Съберете храброст и действайте уверено.

Козирози , нищо не остава неусетно от вашите бизнес сътрудници и не трябва да си мислите, че никой не прави оценка напъните ви. Скоро те ще се увенчаят с огромен триумф.

Водолеи , през днешния ден не трябва да пренебрегвате уговорките си и да се разсейвате със странични неща. Изпълнете дилемите си във допустимо най-кратки периоди и ще бъдете сюрпризирани какъв добър резултат ще има това върху бизнеса ви.

Риби , през днешния ден най-хубавият метод да разрешите под напрежение спор, е още в зародиш да го овладеете. Всеки скандал би имал доста неприятни последствия за вас, тъй че действайте невъзмутимо.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР