Петъчният ден ще ни поднесе двата полуфинала на Australian Open

...
Петъчният ден ще ни поднесе двата полуфинала на Australian Open
Коментари Харесай

Играта на форума: Прогнози за ден №12 на Australian Open


Петъчният ден ще ни сервира двата полуфинала на Australian Open при мъжете – следва да разберем дали изненадите на шампионата ще продължат, или на финала ще се изправят един против различен двама тенисисти, които мнозина предвидиха, че ще стигнат до този стадий.

Фаворитите са ясни – непобедени през сезонa, Циципас е с баланс 9 от 9, а Джокович – 10 от 10, като серията му продължава и в предходния сезон, нараствайки до 15 следващи триумфа.

Мачът на Ноле още веднъж е подложен във вечерната сесия, до момента в който Циципас и Хачанов ще премерят сили в дневната.
Rod Laver Arena, начало: 3:00 ч.
Мирза/Бопана – Стефани/Матош
Не преди 5:30 ч.
Карен Хачанов – Стефанос Циципас
Не преди 10:30 ч.
Новак Джокович – Томи Пол

До среднощ имате време за прогнози за победител в даден брой сетове. Пример: Джокович – Томи Пол 3:1.

Целта на участниците в Играта би трябвало да бъде оптимално точни прогнози и надлежно оптимален брой извоювани точки. При еднакъв резултат в точките на двама или повече участници, победител е този, който е познал повече първенци. При тъждество идващ аршин е познати финалисти. При ново тъждество идващ аршин е по-голям сбор познати мачове.

Правила на играта

Участниците в Играта би трябвало да разгласяват прогнозите си във форума на Тенискафе, като за задачата всеки ден ще се пуска специфична тематика. Там ще бъдат оповестени всекидневно в изведени мнения и краткотрайните резултати, тъй че всеки участник да може да си следи получените точки и мястото в класацията.

Победителят в Играта ще получи специфична премия, предоставена от SportBox – спортно горнище на Wilson , с което да се насочите към кортовете и да отпразнувате успеха си.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР