Пет са вече жертвите на адската , станала по-рано днес

...
Пет са вече жертвите на адската , станала по-рано днес
Коментари Харесай

Трагедия: Пет са вече жертвите на тежката катастрофа край Микре

Пет са към този момент жертвите на адската, станала по-рано през днешния ден край село Микре на пътя София-Варна. По информация на и петимата починали са мъже.
Трагичният случай е станал на печално известната " Отсечка на гибелта " край село Микре към 11.30 часа, когато челно се сбълъскали два автомобила - " Сеат " с варненска регистрация и BMW с ловешка. От зверския удар на място издъхнали трима мъже, четвъртият умрял по-късно в ловешката болница, а петият - в плевенската. Жертвите са водачите на двете коли, двама пасажери в сеата и един от беемвето, прецизираха от полицията. Още един от пасажерите в същия автомобил е в доста тежко положение.
 Четири са жертвите на злополуката край Микре Четири са жертвите на злополуката край Микре
Четирима са починали и двама са в тежко положение след злополука на основния път София - Варна край село Микре. Първоначалната информац...
По първична информация BMW-то е подхванало погрешно изпреварване. Нелепо починалите са младежи - тези от немската кола са от Троян. Наложило се телата им да бъдат вадени от смачканите ламарини след разрязването им с флекс на пожарната.
По случая е формирано досъдебно прозводство, споделиха от прокуратурата в Ловеч. А правата, където се е разиграла нещастието, остана затворена няколко часа, до момента в който траеше огледа и се изясняваха аргументите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР