Пет са жертвите, а шест - пострадалите след вчерашната тежка

...
Пет са жертвите, а шест - пострадалите след вчерашната тежка
Коментари Харесай

Все още не е ясна самоличността на една от жертвите в катастрофата на АМ Тракия

Пет са жертвите, а шест - потърпевшите след вчерашната тежка злополука при 163-тия км на автомагистрала " Тракия ", оповестиха от ОДМВР - Стара Загора.Все още не е известна самоличността на една от жертвите.
Остава сериозно положението на дребното момиченце , което е в УМБАЛ - Стара Загора. Детето е на механична вентилация, сериозно е положението му все още ", разгласи пред Българска национална телевизия доктор Полина Талева от болничното заведение в Стара Загора.
Там са откарани за осъществяване на обзор и за лекуване още мъж на 26 години с охлузвания по тялото, жена на 26 години с охлузвания по тялото, жена на 30 години с травма на ходило и на лопатка, мъж на 48 години с комоцио и момче на 17 години с комоцио. От тях трима остават в болница.
На място са умряли лидерът на влекача, както и жена на 40 години, момиче на 17 години, мъж на 44 години и различен мъж с неустановена все още идентичност .
От Министерство на вътрешните работи разказват случилото се по този начин: " На 12.07.2020 година, към 16,55 ч., по Автомагистрала " Тракия ", на км 160, в землището на общ. Братя Даскалови, в посока изток се e движила товарна комбинация, състояща се от влекач " Мерцедес Актрос " и прикачено полуремарке, ръководена от 53-годишен мъж, турски жител. Поради неустановена все още причина лидерът изгубил надзор над автомобила, който напуснал пътното платно вляво по посока на придвижването, минал през разграничителния предпазен остров със стоманени ограждения и навлязъл в насрещното платно за придвижване. Последвал конфликт с движещи се в посока запад " Фиат Крома ", " Дачия Дъстър ", БМВ, " Мини Купър " и " Санг Йонг ".
В бранш „ Пътна полиция “ при ОДМВР - Стара Загора е формирано досъдебно произвеждане по чл.343, ал.4, вр. ал.3, вр. 1, писмен знак " в " и " б ", вр. чл.342, алинея 1 от Наказателен кодекс.
Към 11:30 часа от АПИ оповестиха, че към този момент е възобновено придвижването в дейната лента при 163-ти км на Автомагистрала " Тракия ", в посока София.
Остава обаче ограничаването на трафика в изпреварващата лента заради замяна на откъснатите мантинели. Участъкът е контролиран с пътни знаци.
Защо ТИР се обърна на Автомагистрала " Тракия " и умъртви 5-ма?
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР