Пет пространствени кубически метра дърва за огрев, които са били

...
Пет пространствени кубически метра дърва за огрев, които са били
Коментари Харесай

Горските задържаха дърва за огрев, моторни триони, каруца и трюфели

 Пет пространствени кубически метра дърва за огрев, които са били добити нелегално, задържаха горските от ДГС-Нови пазар през седмицата. На нарушителите са формирани два акта по Закона за горите. През миналата седмица в стопанството са осъществени 34 инспекции от дежурните екипи. 51 са инспекциите в ДЛС-Паламара, където за разнообразни нарушавания в горските територии са написани четири констативни протокола.

Каруца, моторен трион и един кубик дърва за огрев са арестувани при една от 144 инспекции в ДЛС-Търговище. На бракониерите са формирани три акта и два констативни протокола. Девет акта са разписали на извършители дежурните екипи в ДГС-Омуртаг, при 13 инспекции в частни парцели в село Беломорци. Задържани са девет кубика дърва без марки, които са открити в дворовете на няколко фамилии.

Три моторни триона са арестувани в ДЛС-Шерба, като причинителите са получили два акта и един констативен протокол. Същият брой актове са издали и горските от ДГС-Провадия.

В ДЛС-Тервел са задържали нелегално добити трюфели, като за нарушаването са формирани четири акта.

За интервала 20.07-27.07.2020г. в СИДП са направени 492 инспекции, като за нарушавания в горските територии са формирани 22 акта и 7 констативни протокола. Задържани са шест пространствени кубика дърва за огрев, моторни триони, каруца и трюфели.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР