Пет приоритета стоят пред двете партии - влизане в Шенген

...
Пет приоритета стоят пред двете партии - влизане в Шенген
Коментари Харесай

ДБ и ПП ще предложат кабинет на малцинството frognews.bg

Пет целта стоят пред двете партии - влизане в Шенген и еврозоната, пускане на Плана за възобновяване и резистентност, осъществяване на правосъдна промяна, превъзмогване на огромните обществени разделения, освобождение на бизнеса от напън и рекет. 

 

Политическа партия и Демократична България ще упорстват Българска социалистическа партия да отдръпна предложенията си за промени в Изборния кодекс, с които се връща хартиената бюлетина.  Ще внесат и оферти за промени, които лимитират пълномощията на основния прокурор, както и законопроект за КПКОНПИ. 

 

Асен Василев от “Продължаваме Промяната ” съобщи, че Политическа партия и Демократична България са окуражени всички тези промени да бъдат признати преди коледните празници и добави, че 

" ГЕРБ са импотентни " и не могат да сформират кабинет. 

 

" Вече минаха близо два месеца от изборите. Единственото нещо, което ГЕРБ направи дотук, е да избере господин Рашидов за ръководител на Народното събрание и да изкара хората на улицата, когато хартиената коалиция се опита да открадне честния избор на българите през нощта ", разгласи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков. 

 

Христо Иванов от Демократична България призна, че кабинет на малцинството е най-лошата алтернатива.

“Затова ние сме призовавали и до момента, че би трябвало доста деликатно да се огледа какво в действителност може да се направи. Днес сме щастливи да кажем, че този развой може да стартира ", сподели Христо Иванов. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР