Пет победи, равенство и загуба записа школата на Черно море

...
Пет победи, равенство и загуба записа школата на Черно море
Коментари Харесай

Ето как се представи школата на Черно море през изминалата седмица

Пет победи, тъждество и загуба записа школата на Черно море в мачовете си от миналата седмица.

Юношите старша възраст взеха безапелационна победа при гостуването си на Янтра Габрово в отсрочен мач от 16-ия кръг на Елитната група до 19 години. “Моряците ” разпиляха противника с 6:0. Два гола за триумфа осъществя Петър Вуцов, а по един прибавиха Велислав Василев, Георги Топалов, Данаил Димови и Христо Иванов. В идващия кръг гениите на Мартин Христов гостуват на Ботев в Пловдив. Срещата е от 13 часа на 25 април (четвъртък).

Младшата на “моряците ” вкара четири гола на Сокол Марково в мач от 23-ия кръг на Елитната група до 17 години, игран на стадион “Корабостроител ” под Аспаруховия мост. Хеттрик означи Паоло Пасков, а Джан Хасан се регистрира с едно попадение. В идващия кръг отборът, воден от Тодор Каменов, гостува на Лудогорец в Разград. Мачът е на 25 април (четвъртък) от 14 часа.

15-годишните гении на варненската, с треньор Станислав Стоянов, школа записаха типичен триумф с 3:0 против Национал (София) в мач от 23-ия кръг на Елитната група. На стадион “Корабостроител ” под Аспаруховия мост ужасно показване записа Николай Златев, който се регистрира с два гола и асистенция. Веднъж прецизен бе и Алекс Костов. В идващия кръг Черно море гостува на Лудогорец. Мачът е на 25 април (четвъртък) от 12 часа.

Талантите, родени 2003 година, с треньор Николай Кънчев, направиха 2:2 при гостуването си на Добруджа, а 2005 година с ментор Георги Попов, победиха същия противник с 1:0 с гол на Любо Найденов.

Възпитаниците на Калоян Георгиев –  2006 година  пък разпиляха Добруджа във Варна с 13:1. Гостите поведоха в резултата в самото начало на дуела, само че “моряците ” доста бързо отхвърлиха мераците на противника. Цели четири попадения означи Александър Киров, а по един хеттрик записаха Златан Бонар и Петър Маринов. Два гола вкара Кристиян Евдокиев, а един добави Пламен Аршев.

Набор 2007 година  отстъпиха с 1:2 гостуването си на Аристон (Русе). Възпитаниците на Тодор Марев играха мощно срещи година по-големите футболисти на противника и малко не им доближи да си тръгнат с точка от крайдунавския град. Голът за варненци означи Васил Касабов.

Децата, родени 2008 година, участваха на мощния шампионат в Трявна -Challenge cup 2019. Младите “моряци ” на Страхил Байчев играха мощно при година по-големите и приключиха на 6-о място, след две победи и две загуби в своята група. В разногласието за 5-ото място отстъпиха на Нефтохимик.

Най-малките представители на академията на “моряците ” 2009-а и 2010 година нямаха мачове през миналата седмица, а тези 2011 година към момента не вземат участие в състезание.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР