Пет пъти избори, три от които спечелени от ГЕРБ. Три

...
Пет пъти избори, три от които спечелени от ГЕРБ. Три
Коментари Харесай

Скандал между Тома Биков и Атанас Атанасов в ефир

" Пет пъти избори, три от които извоювани от ГЕРБ. Три пъти те не съумяха да сформират държавно управление. Единственият кабинет от последните две години бе този на държавното управление на Кирил Петков ", това съобщи в утринния блок на Българска национална телевизия съпредседателят на парламентарната група на " Продължаваме промяната " - " демократична България " (ПП-ДБ) ген. Атанас Атанасов.

" До няколко дни чакаме първия мандат, който ще се връчи на ГЕРБ. Те би трябвало да излъчат министър председател.

Не знам за какво Бойко Борисов пита нас. Нека върнат първия мандат, ще седнем и ще преговаряме за втория мандат ", разкри съпредседателят на " Демократична България ".

" Разбира се, че ще преговаряме с ГЕРБ - в Народното събрание и пред камерите. ГЕРБ имат конституционното обвързване да осъществят кабинет. Или оферират министър председател или да връщат мандата ", сподели още той пред Георги Любенов.

" Ако Борисов връща мандата, то би трябвало да е абсолютно ", отсече Атанасов.

В същото време Тома Биков от ГЕРБ се включи по телефона в студиото на Българска национална телевизия, изненадвайки Атанасов. Водещият Георги Любенов попита съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ дали има нещо срещу, а той сподели: " Не, не желая, тъй като го знам какво съставлява ".

Все отново Любенов даде гласи  на Тома Бикова.

" На няколко пъти се повтори екстравагантната теза за втория мандат. Ако няма държавно управление с първия мандат, няма да има и с втория!

По-спокойно с пералните, кой какъв е и що е... да гледаме съществено. 

Виждаме ексцентрични осъществявания от ПП-ДБ през последните дни. Най-нсетабилният сюжети за държавно управление идва от тях с думите " подкрепяйте ни, тъй като сме симпатични ".

Не сме хора, които да вървим след изгубилия и да му даваме поддръжка, тъй като той си има вяра, че е доста приветлив, това не е политика ", отсече Биков по телефона.

" Ако Биков желае да даде изявление да го бяхте поканили " - сопна се пък Атанасов на Любенов и даже го упрекна, че това е нагласено.

" Г-н Биков, кажете - наговаряли ли сме си ", попита водещият, а представителят на ГЕРБ му отговори: " Не, чувам цяла заран какъв брой сме неприятни и би трябвало да ги подкрепим ".

" Предизвикахте скандал " - единствено това съумя да каже насметеният Атанасов от своя страна.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР