Пет от любимите яхти на Джеймс Бонд са продадени миналата

...
Пет от любимите яхти на Джеймс Бонд са продадени миналата
Коментари Харесай

ДОКАТО ЕДНИ НЯМА КАКВО ДА ЯДАТ, ДРУГИ ТЪНАТ В РАЗКОШ! Нашенци извадиха 18 млн. лева за 5 от ятхите на Джеймс Бонд

Пет от обичаните яхти на Джеймс Бонд са продадени предходната година на българи за общо 17.5 млн. лв.. Малко от тях могат да бъдат засечени по родното Черноморие, тъй като притежателите им избират да летят с тях по вълните на Средиземноморието поради по-добрите климатични условия и прелестната инфраструктура, построена за първокласните морски лимузини.

Това сподели за "Труд " новият представител за България Никола Костов на известната в целия свят марка Sunseeker, откакто английската компания разгласи, че се завръща на нашия пазар. Произвежданите от нея яхти в Пуул, Дорсет, са взели участие в четири поредни кино лентата за Джеймс Бонд.

Сред почитателите на марката са Кими Райконен, Луис Хамилтън, Никол Кидман, както и Еди Джордан, който с изключение на прочут играч по моторни спортове и ефирен водещ е и един от най-големите почитатели на яхтинга със закупените досега свои 7 лодки Sunseeker.

"Конкретно нашите яхти могат да бъдат купени единствено от хора с благоприятни условия, само че от ден на ден хора от т.нар междинна класа си купуват лодки. Повечето от тях първо си наемат, само че с течение на времето се възпламеняват необратимо и минават към покупка. Голяма част от тях ги отдават чартърен, когато не плават с тях. България към момента е надалеч от страните с обичаи в яхтинга, само че има наклонност хората да го припознават като най-хубавия метод за отмора ", уточни Никола Костов.

Скоро стартира сезонът на яхтените изложби. Първото е в Кан от 11 до 16 септември, а идващото в Монако от 26 до 29 септември за супер първокласни, мега лодки с над 30 м дължина.

Британската компания е с основен офис в Лондон и 41 представителства в над 20 страни в Европа и Северна Африка. Приходите й за предходната година доближават над 200 милиона паунда.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР