Пет клуба от Висшата лига ще се борят за подписа

...
Пет клуба от Висшата лига ще се борят за подписа
Коментари Харесай

Пет клуба ще се борят за Коутиньо

Пет клуба от Висшата лига ще се борят за подписа на плеймейкъра на Барселона Филипе Коутиньо това лято. Говори се, че Челси, Манчестър Юнайтед, Лестър Сити Арсенал и Нюкасъл Юнайтед са главните претенденти за бразилеца, твърди „ Mundo Deportivo “.

Байерн Мюнхен, където Коутиньо играе чартърен пред този сезон, има опция да купи бразилския национал за 120 милиона евро в края на акцията, само че това надали ще се случи.

В сряда пък се появиха информации, че мениджърът на Арсенал Микел Артета гледа на Коутиньо като „ главен дирек в неговия план “ в клуба и ще упорства за неговото привличане това лято . Вчера пък стана ясно, че Нюкасъл към този момент са разговаряли публично с Коутиньо по отношение на трансфер.

Твърди се, че Барселона има предпочитание да продаде някогашната звезда на Ливърпул тази година, с цел да събере жизненоважни средства, като самия състезател няма интерес да се върне в Интер или да се причисли към Пари Сен Жермен и вместо това има предпочитание да се завърне в Англия.

Бразилецът вкара 21 гола в 76 мача за Барселона, откакто през януари 2018 година мина в клуба за рекордните 160 милиона евро от Ливърпул.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР