Пет извънпарламентарни партии предупреждават, че изборът на Стоян Мавродиев за

...
Пет извънпарламентарни партии предупреждават, че изборът на Стоян Мавродиев за
Коментари Харесай

Мислите, че Делян Пеевски – шеф на ДАНС, е дъното в тази държава? Нищо подобно, ето ви нещо още по-скандално

Пет извънпарламентарни партии предизвестяват, че изборът на Стоян Мавродиев за началник на Българската банка за развиване, който би трябвало да стане факт, ще докара до нов неуспех на държавното управление. И на Българска народна банка. Дори се счита,че това кадрово решение е по-голяма неточност в сравнение с назначението на Дилян Пеевски за началник на ДАНС.
„ Назначаване на Дилян Пеевски за началник на ДАНС се трансформира в пример за опитите на подмолната страна, на това, което в Турция назовават дълбока страна, да заема нови рубежи в ръководството на страната. Тогава с доста старания обществото съумя да спре назначението на Пеевски. Ходът с назначението на господин Мавродиев в Българската банка за развиване би трябвало да го забележим дружно с хората, които бяха назначени във Висш съдебен съвет, опитите за продължение на корупционното статукво във Върховен административен съд. Това е опит на избрани прослойки, които действат както държавен хайлайф, да удържат статуквото и да го крепят още дълги интервали. Г-н Мавродиев потвърди, че извършва категорично поръчки на задкулисието “, обяснин Иванов.

Той добави,че точно Мавродиев беше началник на Комисията за финансов контрол по време на заключителния стадий от сагата КТБ.Това е една от двете институции,които проспаха това, което се случи по-нататък. И за това цялото нещо не е е понесла никаква отговорност безапелационен е Христо Иванов.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР