Пет години след раздялата му с bTV като актьор в

...
Пет години след раздялата му с bTV като актьор в
Коментари Харесай

Краси Радков поема новия „Денсинг старс“

Пет години след раздялата му с bTV като артист в „ Шоуто на Слави “, Краси Радков още веднъж се завръща в медията, само че този път като водещ на „ Денсинг Старс “ – предаването, в което звезди мерят танцовите си умения. Петият му сезон ще започва напролет, а комикът е бил определен за негово лице и сега му търсят партньорка.

 

Радков рядко застава пред камерите на bTV след напускането на Слави Трифонов и целия му екип през 2019 година с изключение на в медията на Дългия – „ 7/8 ТВ “, Радков постоянно се изявява в Нова тв, изключително в предаванията на Маги Халваджиян. Припомняме, че даже стана водещ на Маскираният артист след напускането на Васил Василев – Зуека, а през 2022 година завоюва 10-ия сезон на „ Като две капки вода “, през предходната пролет пък бе ко-водещ на „ Един за различен “ със брачната половинка си Станислава Ганчева, удряйки рамо на титуляра Емо Чолаков.

 

Сега комикът се завръща в bTV, с цел да изгрее в танцовото съревнование за звезди. Радков е бил предпочетен за водещ пред Калин Сърменов, който води четвъртия сезон на „ Денсинг Старс “, излъчен преди цяло десетилетие по Нова тв. Продуцентите останали извънредно разочаровани от ударното надебеляване на Сърменов към днешна дата и по тази причина предпочели за водещ комика.

Другият вид бил хазаин на предаването да е Орлин Павлов, само че везните наклонили в интерес на Радков.

 

За момента обаче не е ясно коя ще е партньорката му. Доскоро за водещи се спрягаха имената на Александра Богданска и Зейнеб Маджурова, само че втората предпочитала да си остане вкъщи с трите си деца. Не излиза наяве и какви са претекстовете за отвод на Богданска. Не е изключено да си е дала сметка, че е пресолила манджата с непрекъснатото си наличие и към този момент е станала досадна за феновете.

По-вероятната причина обаче е, че е поискала доста пари за изявата си в шоуто, а медията не обича да заплаща баснословни възнаграждения, изключително на втръснали на публиката манекенки.

 

Към днешна дата не престават договарянията с няколко кандидатки, които биха могли да партнират на Краси Радков, само че към момента не е взето дефинитивно решение коя от тях да бъде определена. Според мълвата двете дами с максимален късмет, са Виолета Марковска и брачната половинка на Краси Радков – Станислава. Двамата със Стаси ще са идеални за танцовото предаване на bTV откакто направиха чудесно усещане в „ Един за различен “ през предходната година.

Инфо: Уикенд

Тагове: Краси Радков Зейнеб Маджурова Александра Богданска „ Денсинг старс “ Маги Халваджиян Васил Василев – Зуека Калин Сърменов Стаси Виолета Марковска
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР