Пет години след като се раздели с bTV като актьор

...
Пет години след като се раздели с bTV като актьор
Коментари Харесай

Краси Радков се завръща в телевизията в бТВ

Пет години откакто се раздели с bTV като артист в " Шоуто на Слави ”, Краси Радков се завръща в малкия екран, с цел да води " Dancing stars ".

Предаването, в което звезди мерят танцовите си умения, потегля с пети сезон напролет. Комикът е бил определен за негово лице и сега му търсят партньорка.

Откакто през 2019-а Слави Трифонов напусна Би Ти Ви с целия си екип, Краси Радков рядко застава пред камерите на тази телевизия. Освен в медията на Дългия – " 7/8 ТВ ”, комикът постоянно се изявява в Нова ТВ, изключително в предаванията на Маги Халваджиян. Той стана водещ на шоуто " Маскираният артист ” след напускането на Васил Василев-Зуека, през 2022-а завоюва 10-ия сезон на " Като две капки вода ”, а предходната пролет беше ко-водещ на " Един за различен ”, където си партнираше със брачната половинка си Станислава Ганчева, удряйки едно рамо на титуляра Емо Чолаков.

Сега обаче комикът се завръща в Би Ти Ви, с цел да изгрее в танцовото съревнование за звезди. Той е бил предпочетен за водещ пред Калин Сърменов, който беше лице на предходния, четвърти сезон на " Dancing stars ", излъчен преди цели 10 години и то по Нова телевизия. Сърменов бил поканен на кастинг и в този момент, само че продуцентите с смут открили, че е необикновено надебелял. Милото е качил над 20 кг и несъмнено не ставал за ефир. Другият вид е бил хазаин на предаването да е Орлин Павлов. Везните обаче са се наклонили към комика вместо към пеещия актьор.

По формат шоуто би трябвало да има двама водещи – мъж и жена, както спортните танци се играят по двойки. Коя ще е партньорката на Радков? Доскоро за водещи на предаването се спрягаха имената на Александра Богданска и Зейнеб Маджурова, само че и двете са отказали. Зейнеб държала да си остане у дома с трите си деца, които се старае да отглежда с минимална помощ от други хора. Какви са претекстовете за отвод на амбициозната Богданска, не е ясно. Възможно е да е осъзнала, че е пресолила манджата с непрекъснатото си медийно наличие и е станала досадна на феновете. По-вероятно е обаче да е поискала прекомерно доста пари за изявата си в " Dancing stars ", а в bTV не обичат да заплащат баснословни възнаграждения, изключително на втръснали на публиката манекенки, написа " Уикенд ".

В момента се водят договаряния с няколко кандидатка, които биха могли да си партнират в Краси Радков в " Dancing stars ", а дефинитивно решение към момента не е взето. С най-големи шансове за контракт са две известни дами. Едната е Виолета Марковска, която се класира втора в първия сезон на шоуто у нас, а другата е брачната половинка на Краси – Станислава. Двойката направи доста положително усещане предходната година в " Един за различен ”. Краси и Стаси ще са идеални и за танцовото предаване на bTV.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР