Пет години Иване, пет! Не мога да повярвам! Как така

...
Пет години Иване, пет! Не мога да повярвам! Как така
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева рухна на Богоявление

Пет години Иване, пет! Не мога да допускам! Как по този начин минаха пет години от живота ми без теб! Ужасяващо е! Смразяващо е! Самотно е! Празно е!, написа тя

Богоявление внася доста горест в живота на Алекс Сърчаджиева. На днешния ден тя загуби любовта на живота си - Иван Ласкин. Ето какво написа Алекс преди минути във фейсбук профила си:

" Пет години Иване, пет! Не мога да допускам! Как по този начин минаха пет години от живота ми без теб! Ужасяващо е! Смразяващо е! Самотно е! Празно е! Знаеш ли,толкова ме пази, толкоз се грижи за мен, толкоз ми трепери, че се оказа, че в тази къща оставяш две деца.

И едното е майка на другото. Но София ме научи. И продължава да ме учи! Тя е изумителна Иване, тя е елмаз! И е доста по- мъдра от нас двамата взети дружно! Имам възприятието, че плува свободно в океана, в който ние с теб я хвърлихме. И не я е боязън, без значение какъв брой е надълбоко, мрачно или бурно. Дано я виждаш там където си. Не мога да допускам, че пиша тук! Обичам те и ми липсваш мъчително доста! Някъде там отново ще се забележим! "
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР