Пет дни след ареста на Лоренцо, който бе хванат с

...
Пет дни след ареста на Лоренцо, който бе хванат с
Коментари Харесай

Софи Маринова за хванатия с наркотици Лоренцо: Моето злато

Пет дни след ареста на Лоренцо, който бе заловен с дрога, майка му разгласява в инстаграм профила си видео от рождения си ден, на което се вижда по какъв начин го целува. В описанието тя написа: " Моето злато ", написа.
Прочетете още
Както съобщихме на 2 декември, Лоренцо бе арестуван в София, откакто у него било открито бяло прахообразно вещество.

Полицаитe от Пето районно при Столична дирекция на вътрешните работи спрели за инспекция автомобил, каран от 36-годишен мъж. В колата пътувал и 29-годишен, който е прочут на Министерство на вътрешните работи и бил обявен за търсене.

" За всички, които четете новината - " правилно е ", по този начин той разяснява случката в инстаграм стори, захапал свита цигара в устата си, като размаха и междинен пръст.

Това не е първият конфликт на Лоренцо със закона.

Преди година изпълнителят беше разгласен за общодържавно търсене, откакто на 21 септември на контролно-пропусквателен пункт Русокастро е арестуван джип с 9 незаконни мигранти, каран от 24-годишния Иван С. от София. При първичните разпити Иван загатнал, че Лоренцо му дал колата и му заречен пари. Пред проверяващите младежът отрекъл да има нещо общо с това. 

Софи Маринова отпразнува 48-ия си рожден ден с охолно празненство. На звездния ваучър участваха още фолкзвездите Преслава, Меди, семейство Стораро. 
   View this post on Instagram   
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР