Пет дни поред зрителите ще могат да се насладят на

...
Пет дни поред зрителите ще могат да се насладят на
Коментари Харесай

„Черешката на тортата“ сервира микс от непрестанно забавление и пикантни откровения

Пет дни подред феновете ще могат да се насладят на забавни предписания, любопитни диалози и доста положително въодушевление в „ Черешката на тортата “. Част от кулинарното премеждие стават артистът от хитовия сериал на NOVA “Братя “ – Мартин Димитров, цветното момиче и художник Константина Живова, фармацевтката с ефирен опит Мая Савова, стендъп комедиантът Иван Кирков, както и журналистката Биляна Гавазова с първа телевизионна поява след пауза. Звездните домакини ще се борят за почетно място в конкуренцията и сърцето на началник Иван Манчев от понеделник до петък в 20:00 ч.

Заявка за победа ще даде артистът Мартин Димитров в понеделник. Екранният Радо Андреев от хитовата поредност на NOVA " Братя “ има опит в кухнята и ще показва техника, обсег и отношение към храната. Предстоят виртуозно подготвяне на домакински пастет и включване на доста подправки в неизмеримо пиле с ориз. Ще утвърди ли, обаче, началник Манчев всички кулинарни похвати на домакина? На вечерята Мартин ще покаже притеснителната си страна, а един от гостите ненадейно ще се окаже най-претенциозният от цялата компания. Кой е той и какви забавни диалози предстоят на масата?
 Мартин Димитров
Във вторник доста цвят и въодушевление в „ Черешката на тортата “ ще внесе Константина Живова. Ексцентричната идея на дамата с опит в малкия екран и изкуството ще бъде въодушевена от обичания й художник Пабло Пикасо. Константина ще избере цветно и артистично тристепенно меню с палитра от усети, част от което ще бъдат ексцентрична френска селска торта и обичаният омлет на Пикасо. Нито един подробност няма да бъде изтърван, а звездните посетители ще получат повече от специфичен самостоятелен подарък.
 Константина Живова
Познатата телевизионна журналистка Биляна Гавазова ще открехне вратата към живота и кариерата си след пауза от ефира в сряда. Тя ще заложи на обичайни артикули и главно национални гозби, тъй като има вяра в магията на българската храна. За главно Биляна е избрала ядене, за което е уверена, че всеки българин обича. Десертът пък ще бъде лек трицветен крем по фамилна рецепта, който ще подготви със свекървата си. Ефектът на домашната ракия ще бъде усетен незабавно и ще докара след себе си цунами от смях, откровени диалози и позитивни страсти.
 Биляна Гавазова
„ Черешката на тортата “ ще премине на спортна вълна в четвъртък с Мая Савова. Чаровната фармацевтка с ефирен опит ще сформира богато на протеини здравословно меню със зимна салата, четири разядки, една от които диетична интерпретация на хумус, и никаква захар за десерт. В кухнята Мая ще готви с другарка, която ще я предразположи да опише любопитната история на запознанството с мъжа й Крум Савов. Атмосферата ще бъде стилна и без нищо ненужно на масата, а музикалната изненада ще постави отговарящ завършек на вечерта.
 Мая Савова
В петък на кулинарната сцена излиза стендъп комедиантът Иван Кирков с неподправено възприятие за комизъм и подготвеност за победа. Освен в България, домакинът е прекарал част от живота си в Австрия и затова си е сложил за цел да покаже приликите сред кухните на двете страни. По време на вечерята ще има скришен скрит план и сладко възмездие от останалите участници, любопитни диалози и забавна изненада за десерт. На разлъка пък Иван е подготвил на радостната компания мотив да се срещнат още веднъж и след предаването.
 Иван Кирков
Какви забавни ястия ще предложат участниците идната седмица и кой ще си тръгне с плакета от началник Манчев? – не пропускайте да разберете в новите епизоди на „ Черешката на тортата “ всяка делнична вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Още забавна информация за „ Черешката на тортата “ може да откриете въвстраницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в след излъчването им в ефир.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР