Пет български компании - Тайтън Гейт, Аксидиа, Софтуер Груп, Скейл

...
Пет български компании - Тайтън Гейт, Аксидиа, Софтуер Груп, Скейл
Коментари Харесай

5 български IT компании са сред лидерите по растеж в Европа, Близкия Изток и Африка

Пет български компании - Тайтън Гейт, Аксидиа, Софтуер Груп, Скейл Фокус и Булпрос Консултинг - са измежду 500-те най-бързорастящи софтуерни компании в Европа, Близкия Изток и Африка, демонстрира обичайна годишна ранглиста на Deloitte - EMEA Technology Fast 500 .

Тайтън Гейт заема 150-то място в класацията, отчитайки растеж на приходите от 802% за интервала 2013-2016 година Тя създава лични артикули в региона на цифровите медии и рекламата . Това е второто отличие на компанията за 2017 година, откакто сполучливо се класира в централноевропейската ранглиста на одиторската компания Technology Fast 50 CE.

Аксидиа се класира на 250-о място с растеж на приходите от 495% за интервала 2013-2016 година Тя дава услуги в областта на ИТ консултирането и създаването на програмен продукт . Аксидиа бе отличена и в софтуерната ранглиста за Централна Европа за 2017 година

 Българските компании бележат трицифрен напредък
Източник:

Българските компании бележат трицифрен напредък

Следващата българска компания в влиятелната ранглиста е Софтуер Груп БГ, която заема 402-о място с растеж на приходите от 287% . Това е ИТ компания, профилирана в разработка на софтуерни решения и артикули за финансовия бранш .

Скейл Фокус се класира на 426-о място с растеж на приходите от 265% . Тя дава новаторски софтуерни услуги и софтуерни решения .

Булпрос Консултинг е българската компания, която за втора поредна година се класира в влиятелната ранглиста. Тя заема 460-о място с растеж на приходите от 243% (2013-2016 г.).

 Две български IT компании са измежду най-бързорастящите в Източна Европа
Две български IT компании са измежду най-бързорастящите в Източна Европа

Бизнесът им скача с до 800%

Компанията е фокусирана върху създаването на софтуерни артикули, уеб и мобилни приложения, даване на облачни услуги . Булпрос бе част от класациите на Deloitte за най-бързорастящите компании в Централна Европа за 2015 и 2016 година

През 2017 година класацията отличава спечелили от 18 страни , със междинен ритъм на напредък от 1377% спрямо 967% през 2016 година Растежът на обособените компании варира от 220% до 107 117% за интервала 2013-2016 година

Компаниите с най-голям общ растеж на приходите са от секторите - медии, връзки и програмен продукт.

 Лидерите по страни и браншове
Източник:

Лидерите по страни и браншове

" Както технологиите, които не престават да се развиват, по този начин фирмите в класацията за 2017 година ни демонстрират, че всяка промишленост е подготвена за промяна, която въздейства по едно и също време на потребителите и на предприемаческите начинания в другите промишлености ", споделя Пол Саломи, водач на Deloitte Global " Технологии, Медии, Развлекателна промишленост и Телекомуникации ".

За седма поредна година Франция има най-вече спечелили в софтуерната ранглиста, изпреварвайки с малко Англия, която заема второто място. Следващите райони и страни включват Централна Европа, Холандия и Швеция.

Най-бързорастящата компания обаче не е френска, а английска - Deliveroo . Тя дава опция на клиентите си да поръчват храна от локални заведения за хранене и вериги, които не оферират доставки . Компанията се радва на голям интерес във Англия и регистрира галактическия растеж от 107 117% .

 Компаниите от топ 10 бележат необикновен напредък
Източник:

Компаниите от топ 10 бележат необикновен напредък

" Компания ни съумява да се приспособи и да реализира подобен мащаб с помощта на софтуерния прогрес, гъвкавото работно време, което е високо ценено от чиновниците ни и страхотната храна, приготвяна в заведенията за хранене, с които си партнираме ", споделя Уил Шу, създател и основен изпълнителен шеф на Deliveroo.

Компанията възнамерява да даде още по-голям избор на клиентите си, в това число нови храни, по-здравословни варианти и по-бързи доставки, с помощта на софтуерните усъвършенствания.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР