Песните на Графа не стават!. В това е категоричен Азис,

...
Песните на Графа не стават!. В това е категоричен Азис,
Коментари Харесай

Азис към Графа: Песните ти не стават

" Песните на Графа не стават! ". В това е безапелационен Азис, който си разреши да нахули творчеството на едно от най-големите имена на родната поп-култура у нас. " Работата ти е без значение ", това показа ромският славей след присъединяване на Графа в " Тази неделя ".

Причината Азис да избухне е изявление на Ампов, че не всяка ария е основана да бъде шлагер.

" Музиката не се мери с това какъв брой гледания има и какъв брой е слушана “, гордо съобщи рубрика във връзка на една от своите песни, която сякаш остана незабелязана.

Графа, който е над 20 години на върха на поп сцената не държи на комерсиалния триумф. Той е безапелационен, че има песни, които не всеки път уцелват точния миг, само че това не ги прави по-лошо от шлагерите.

Именно този фрагмент от изявлението на краля на баладите показа в инстаграм Азис, като зад кадър се чува ехидното му кикотене. Пред своите почитатели Азис се присмя на своя сътрудник, като омаловажи безспорните  му триумфи. Чалга артистът несъмнено държи всяка негова ария да е шлагер. Азис пуска годишно 1-2 песни, които се изстрелват на първите места в музикалните ранглисти.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР