Песков омаловажи срива на петрола на световните пазари, като подчерта,

...
Песков омаловажи срива на петрола на световните пазари, като подчерта,
Коментари Харесай

Кремъл: Русия има достатъчно резерви, за да преодолее срива на петролните цени

Песков омаловажи срутва на петрола на международните пазари, като акцентира, че историческият спад на майските фючърси е " изцяло умозрителен миг, просто миг от търговията ". По думите му пазарната смяна към отрицателни цени " не би трябвало да бъде обрисувана с апокалиптични цветове ".

Русия продължава съществено да зависи от доходи от износа на нефт и газ, само че авариен фонд покрива дупките в националния бюджет.

Основното нещо тук е, че нашето държавно управление и нашето управление имат нужните запаси за понижаване на отрицателните последствия от такава интернационална колебливост в нашата стопанска система и, несъмнено, всички налични запаси ще бъдат употребявани, изясни Песков.

Говорителят сподели, че съветският президент Владимир Путин няма проекти да разисква обстановката с президента Доналд Тръмп.

Според Си Ен Ен двамата водачи са разговаряли през последните седмици минимум четири пъти.

Вчера за първи път в историята американският лек недопечен нефт се търгуваше в отрицателна територия - под 0 $ за барел. Днес вид " Брент " за първи път падна под 20 $ за барел от 2002 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР