Пещерската гадателка Илияна Чаушева – Гюкчен сподели пред Знаме своите

...
Пещерската гадателка Илияна Чаушева – Гюкчен сподели пред Знаме своите
Коментари Харесай

Ясновидката: Очаква ни неспокойно време и нови избори

Пещерската врачка Илияна Чаушева – Гюкчен показа пред " Знаме " своите прогнози за България и света през новата 2024 година. Ясновидката е потомствена лечителка, психолог, експерт по обичайни системи за лекуване с детайли на енергоинформатика. Преди 18 години, след убийството на сестри Белнейски, Гюкчен направи акция взаимно с вестник " Знаме " и огради Пазарджик със захар, тъй като видя бъдеща ужасна покруса със починали младежи. Тогава доста хора донесоха захар, а екип на вестника с очите си видя по какъв начин в региона на пандиза от пакетите захарта се сипе с двойно по-голяма мощ без никаква външна интервенция. Заради отрицателната енергия, разясни гадателката тогава.

" Живеем мъчно. Влизаме в ново време, нови трептения, ново измерение на планетите. От тази година стартира нов 12-годишен цикъл на мощни слънчеви изригвания. Те са свързани с гравитацията и хората ще ги усещаш осезателно, само че няма нищо притеснително. Явлението е обвързвано и с повишение на температурата. Очакват се и трусове, пожари и наводнения.

Обстановката в Европа и в света е неспокойна. Терорът продължава вътре в страните и се придвижва отвън територията им. До 2029 година човечеството ще е все по този начин комплицирано. Войни не престават да бушуват на много тъничък лед с заплаха да стартира Трета международна война

Прогнозата ми за това неспокойно време за 2024-2025 година е от 2019 година Войната сред Русия и Украйна ще завърши през 2025 година, като част от територията на Украйна ще премине към Русия, а два огромни града – към Полша. Военни дейности се водят и на Изток. Русия се стреми да сплоти източните нации.

От април тази година България потегля към светлината и духовността. Промяната стартира през ноември 2023 година Преходът до 2029 година ще е лек, без значение от това кой ще ни ръководи. Но към този момент няма развиване в страната, която години наред върви по един и същи коловоз.

През втората половина на годината ще има парламентарни избори, за които ще научим през май. Очаква се в края на годината да се откри политически ред и Народното събрание и президентската институция да проработят дружно. А дали ще се разпадне сглобката, ще се реши през март – това ми подсказва подреденият през мене фасул. Има безпокойство дали новите ръководещи няма повече да объркат страната. Те са едни и същи. Засега одобряваме обстановката такава, каквато е.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР