Пещера (Галата) е единственият отбор в Северозападна Трета лига, обявил,

...
Пещера (Галата) е единственият отбор в Северозападна Трета лига, обявил,
Коментари Харесай

Футболистите от Галата: Нямаме и стотинка, но ще играем за честта на селото

Пещера (Галата) е единственият тим в Северозападна Трета лига, оповестил, че футболистите му не получават и стотинка хонорари. Те ще продължат да играят единствено за едната чест на ловешкото село и през пролетния полусезон. Това стана ясно след събранието на клуба.

" Всички без изключение обявиха изрично, че остават в тима. Въпреки това ще се подсилим и с нови млади състезатели. Нямаме нужните финансови средства за хонорари, само че работим интензивно и имаме вяра, че ще си ги осигурим “ съобщи Младен Сергеев Младенов, играещ президент на клуба.

Пещера ще е измежду първите аматьорски отбори, които ще стартират зимната си подготовка. На 10 януари 2021 година старши треньорът Ивайло Петков събира футболистите за първа подготовка. До
началото на пролетния дял от шампионата съставът му ще организира 6 другарски срещи. Четири към този момент са контрактувани. На 24 януари с втория тим на Етър (Велико Търново), 27 януари с Чавдар (Етрополе), 31 януари с Локомотив (Мездра) и на 14 февруари с Балкан (Ботевград).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР