Пешеходна връзка на жп линята на бул. „Копривщица”, която се

...
Пешеходна връзка на жп линята на бул. „Копривщица”, която се
Коментари Харесай

Затвориха пешеходна връзка на жп линията на бул. “Копривщица“, хората се чувствали като “мишки в лабиринт“

Пешеходна връзка на жп линята на бул. „ Копривщица”, която се намира сред Пещерско шосе и бул. „ Свобода” е затворена и заварена с бариера. За това алармира четец на TrafficNews , който счита, че тя е служила за улеснение на жителите в региона, тъй като през нея най-лесно се e стигало до спирката край остарялата градска железница.

Гражданите се интересуват каква е повода за затварянето на пасарелката и за какво е било належащо, в случай, че напълно скоро дървените греди сред линиите са били актуализирани с нови.

„ Живея в квартала от повече от 20 години и не ми е известно за нито един случай. Ако някой я счита за рискова, за какво не се обезопаси, а по този начин по най-радикалния метод се завари?

Оставените отпадъци в профил от процедурата дори няма да ги разясня. Силно се надявам след сигнала ми да бъде още веднъж отворена, тъй като ние не сме мишки в лабиринт, а хора”, описа нашият четец.

Пловдивчани споделят, че огромна част от живущите в квартала са недоволни от затварянето на пасарелката и се надяват скоро прекосяването през нея да бъде обновено.

„ Изпратил съм и сигнал към общината, само че се надявам посредством вас да придобие по-голям отзив, тъй като това е следващото безумство на нишите управници”, прибавя той.

Самата пасарелка се стопансива и ръководи от НКЖИ, както и цялата жп инфраструктура.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР