Пешеходец, който беше блъснат от кола в събота вечерта в

...
Пешеходец, който беше блъснат от кола в събота вечерта в
Коментари Харесай

Фатална катастрофа в Далас изпрати пешеходец през предното стъкло. Шофьорът е продължил с километри, казват ченгетата

Пешеходец, който беше блъснат от кола в събота вечерта в Далас, се блъсна през предното й стъкло — озовавайки се на пътническата седалка — до момента в който водачът продължи пътуването си, до момента в който стигна до Jack in the Box паркинг в Бяло населено място.

Когато полицията е извикана на място към 23:00ч. Събота те откриха жертвата на пътническата седалка, съгласно известието за новините. Парамедици бяха извикани на мястото, само че жертвата към този момент беше мъртва, сподели полицията.

Шофьорът на сивата Kia Forte, 31-годишният Нестер Лухуан Флорес, сподели на служителите на реда, че счита, че е блъснал животно някъде сред Далас и Уайт Сетълмънт, се споделя в известието за новините.

Разследващите споделиха в настояща информация в неделя, че следователите в окръг Далас са открили, че Флорес е блъснал пешеходеца на обслужващ път в Далас. Офисът на шерифа на окръг Далас, който поема случая, сподели, че злополуката е станала на междущатска автомагистрала 30, покрай Cockrell Hill Road.

Там, съгласно полицията на White...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР