Пешеходец и пътник в каруца загинаха при пътни инциденти в

...
Пешеходец и пътник в каруца загинаха при пътни инциденти в
Коментари Харесай

Катастрофа с каруца, има загинал

Пешеходец и пасажер в каруца починаха при пътни произшествия в Хасковско, оповестиха от Регионалния пресцентър на Министерство на вътрешните работи в Хасково.

Първото произшествие е зародило през вчерашния ден в 3:30 часа до хасковското село Конуш, когато пешеходец с неустановена идентичност е бил ударен на пътя за селото. Той е блъснат от 55-годишен румънски лидер на лек автомобил. Пострадалият на забележима възраст 60-65 година е откаран в хасковската болница, където по-късно е умрял.

Пробите за алкохол и дрога на лидера са негативни. Работата по формираното досъдебно произвеждане продължава. Шофьорът е с полицейска мярка на задържане.

В 21:45 часа нощес на пътя от Симеоновград към село Калугерово пък са се сблъскали лек автомобил, каран от 19-годишен юноша от Стара Загора, и каруца с конски впряг, ръководена от 40-годишен.

В каруцата се е возил и умрелият мъж на 32-годишна възраст. И лидерът, и пасажерът в каруцата са откарани за лекуване в болница, където последният е умрял тази заран в 0:31 часа.

Тест с дрегер посочил, че ръководещият конския впряг е с съществуване на 1,15 промила алкохол в издишания въздух.

Работата по формираното досъдебно произвеждане продължава, допълват от полицията.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР