Пешеходец е починал, след като е блъснат от автомобил на

...
Пешеходец е починал, след като е блъснат от автомобил на
Коментари Харесай

24-годишен блъсна пешеходец на магистрала Хемус“, той загина на място

Пешеходец е умрял, откакто е блъснат от автомобил на автомагистрала (АМ) „ Хемус “, в сектора сред пътен възел „ Белокопитово “ и граница с област Търговище, оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи в Шумен. 

По първични данни нощес, към 21:30 часа, лек автомобил „ Мерцедес “, с непозната регистрация, движещ се в посока от Варна към Търговище, ръководен от 24-годишен мъж от Търговище, е блъснал 76-годишен пешеходец от Шумен, който се е намирал вляво на пътното платно. Пешеходецът е умрял на място. 

Служители на пожарната са оказали подпомагане при осъществяване на огледа. Образувано е досъдебно произвеждане, осведомиха още от ОД на Министерство на вътрешните работи.

Един е умрял, а 46 са ранени при 30 тежки пътнотранспортни катастрофи през миналото денонощие в страната, оповестиха от Министерството на вътрешните работи на уеб страницата си.

Водач почина при злополука на пътя сред Веселиново и разклона за Александрово на 6 август, като придвижването към Шумен и Бургас се отклоняваше. Мъж на 61 години от Каспичан умря на място, откакто е ударен от лек автомобил на улица в града на 3 август. 

До 11 август на територията на цялата страна е в ход профилирана полицейска интервенция за надзор на скоростните режими. Операцията е част от календара на Европейската мрежа на службите на пътна полиция – Родпол (ROADPOL), като аналогични инспекции се правят във всички страни-членки на европейската мрежа.  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР