Песента Ще ти скъсам г*за на Ку-ку Бенд, написана през

...
Песента Ще ти скъсам г*за на Ку-ку Бенд, написана през
Коментари Харесай

Депутатът от ГЕРБ Дилов-син пое отговорността за скъсания г*з

Песента " Ще ти скъсам г*за " на Ку-ку Бенд, написана през далечната 1993 година, е измислена единствено отчасти от председателката на Съвет за електронни медии Соня Момчилова. Нецензурната част от нея е дело на депутата от ГЕРБ Любен Дилов-син. Това призна самият той в " носталгичен " фейсбук пост, в който брани Момчилова от последните нападки против нея.

Припомняме, че през вчерашния ден тя влезе в полезрението на обществените мрежи, откакто стана ясно, че желае санкция за предаването на бТВ " Ергенът ", назова го " интелектуален холокост " и " кичозен хедонизъм и напудрено епикурейство ". Очаквано - изхвърлянето на Момчилова предизвика подбив за интензивностите на регулатора, който отхвърля да види откровени проруски пропагандни канали, само че пък се занимава с " легитимиращо балканския мачизъм наличие ".

По този мотив Клуб Z разгласява и статус на рекламният специалист Мартин Димитров - ирония за паниките на Момчилова, в която се припомня, че точно нейното име стои под към този момент упомената ария със софистицирано название.

Затова през днешния ден и Любен Дилов-син реши да отбрани някогашната си колежка:

" Блусът " Ще ти скъсам... " е писан единствено отчасти от нея. Въпросният финален стих в куплетите, който акцентира смешният и неочакван поврат от нежна поезия към просташка и мачистка закана е... мой. По това време множеството текстове бяха напълно модифициран градски фолклор и най-много групово творчество на сценаристите на Ку-ку. Такива прочее са и много по-късни песни от времето на Каналето. И макар, че единствено Соня е изписана като създател, нейни са всички същински прояви на лирика, до момента в който простотиите - както всекидневно - са най-често мои, на Слави и на останалата част от екипа. Понеже бях редактор на съвсем всичко, което излиза от името на Ку-ку, не намирах за редно да се изписвам и като създател. Затова и моето име отсъства ", написа Дилов.

И добавя, че не съжалявал за написаното, тъй като то " от дълго време е градски фолклор " и мястото му било в питейните заведения и нощните заведения.

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР