Песента Сама“ е за усещането, когато знаем, че другият ще

...
Песента Сама“ е за усещането, когато знаем, че другият ще
Коментари Харесай

Трио VIVA представя „Сама“ frognews.bg

Песента „ Сама “ е за чувството, когато знаем, че другият ще бъде по-щастлив без нас. За оня миг, когато желаеме да съхраним прелестните мигове, само че те остават единствено в мемоари...

.

Автор на музиката е Славчо Николов/ Б.Т.Р., текстът е на Яна Николова, аранжимент - Славчо Николов и Алекс Нушев. Песента е осъществена с поддръжката на Музикаутор.

Клипът, с режисьор Боян Карамфилов е сниман в концертната зала, в стила на барока на Централен боен клуб, със стилните и изящни визии на девойките.

.

„ VIVA “ изпраща година, наситена с доста независими концерти на огромни и клубни подиуми, участия в български и интернационалните фестивали, взаимни концерти с техните ментори и другари Б.Т.Р. 

.

В разнообразния им репертоар са включени авторските им песни „ Птица в клетка “, „ Тръгвам постепенно “, „ Дива река “, „ Неон “, „ Супернова “, „ Коледа “, кавъри на известни български и международни шлагери в нов аранжимент, както и удивителни акапелни осъществявания.

.

 е в състав- Виктория Чешмеджиева, Йоана Великова, Виктория Ехиянова. „ VIVA “ се образува през 2012 година Занимават се с музика от 4-годишна възраст. Носители са на доста национални и интернационалните награди. Музикален продуцент и управител на девойките е Славчо Николов/ Б.Т.Р. с който записват и песните за дебютния си албум. От 2021 година, девойките са студентки постоянно образование: Виктория Чешмеджиева - УНСС компетентност “Медия стопанска система ”, Йоана Великова - УНСС компетентност “Журналистика “, Виктория Ехиянова - Национална музикална академия “Панчо Владигеров ” компетентност “Поп и джаз пеене ”.

 

музика: Славчо Николов, текст: Яна Николова, аранжимент: Славчо Николов, Алекс Нушев

пиано: Ясен Велчев

Щрайх квартет: Цигулка: Стоимен Пеев, Цигулка: Ивайло Данаилов, Виола: Христо Аролски, Чело: Виктор Трайков

 

Svetla Ruseva

Public Relations

Mobile: +359 899 900 318

E-mail: [email protected]
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР