Песента, с която Дени и Марти ще представят България на ...

Песента, с която Дени и Марти ще представят България на

Гледайте видеото на нашата песен на Детска Евровизия 2021

Песента, с която Дени и Марти ще показват България на " Детска Евровизия " 2021 - " The Voice of Love ", към този момент има и публично музикално видео.

" The Voice of Love " ( " Гласът на любовта " ) беше показана за първи път в ефира на Българска национална телевизия 1 преди няколко дни. Песента носи магически коледен дух и е въодушевена от приказните светове на " Дисни ". Автори на музиката и на британската версия на текста са Васил Гарванлиев, Давор Йордановдки и Весна Малинова от Северна Македония. Българската версия на песента е написана от Стан Стефанов. Беквокалите към песента са в осъществяване на миналогодишния представител на България на " Евровизия " - Виктория Георгиева, която е и наставник на дуета Дени и Марти. Виктория споделя, че влиза с цялата отговорност в тази роля, с цел да покаже, че по-опитните актьори могат да оказват помощ на младите гении, да са по-уверени, да усещат поддръжка и да има последователност сред поколенията реализатори в изданията на влиятелния конкурс.За Денислава и Мартин ноември и декември ще са изпълнени с подготовки. Дуетът е част от вокално студио " Сарандев " в Добрич, където тече подготовката им за представянето на " Детска Евровизия " 2021 през декември. Те са едни от най-отличаваните млади артисти от града и се изявяват дружно на сцена от 2017 година под управлението на вокалния възпитател Елена Карабельова.

Големият край на ще се организира на 19 декември. Зрителите ще могат да гледат събитието онлайн от Париж от 17:0 часа по Българска национална телевизия 1 . За първи път регламентът разрешава за българските участници да се гласоподава и от България.

Източник: actualno.com


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg