Песен за българите, избрали живот в чужбина, изпя голямата певица

...
Песен за българите, избрали живот в чужбина, изпя голямата певица
Коментари Харесай

Марги Хранова връща българите от чужбина с песен

Песен за българите, избрали живот в чужбина, изпя огромната певица Маргарита Хранова. „ Хей, другари “ е по текст на поетесата Галина Златарева, която сама намира Марги да утвърди написаното и да одобри да извърши парчето. Музиката е на известния композитор Хайгашод Агасян , решил макар носталгичното обръщение песента да носи живот и бърз темп .

„ Въпреки носталгичния текст песента не подухва тъжно въодушевление. Носи оптимизма , че българите ще се върнат по родните места. Искаме да ги призовем да се завърнат. Да знаят, че не са забравени и са предстоящи. Да им вдъхнем оптимизъм и вяра, че тук към този момент е хубаво да се живее и ги чакаме, тъй като човек си тежи на мястото “ - споделя певицата пред „ България през днешния ден “.

Въпреки че от дълги години е в другарски връзки с именития композитор, тя за първи път работи с него и е прелестно сюрпризирана от триумфа на взаимния им план, към който към този момент е сниман и клип. Хранова има вяра, че страната ни към този момент е едно по-добро място за живеене и човек може да се усеща благополучен и задоволен с всички благоприятни условия, които тя му дава.

„ Имам доста другари в чужбина, които доста желаят да се върнат в България, само че с нещо са обвързани, заеми да вземем за пример , които ги задържат още в дадената страна. Надявам се, че най-малко младежите ще се завърнат . Нека знаят, че в родината ни към този момент всичко е наред “ - безапелационна е певицата.

На 20 май тя и още редица нейни сътрудници ще зарадват публиката в зала 1 на НДК с огромния концерт „ Третият лъч “. Това е първият театър след разпределяне на ограниченията, който ще събере едни от най-големите естрадни звезди на България.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР