Перверзникът в расо наричал “Света троица секс тройката с две

...
Перверзникът в расо наричал “Света троица секс тройката с две
Коментари Харесай

Секс скандал пак разтресе Ватикана

Перверзникът в расо наричал “Света троица ” секс тройката с две послушнички
Пряк удар против папа Франциск

Над двайсет някогашни и сегашни монахини са подготвени да свидетелстват пред съда на Ватикана против доближения на Светия трон свещеник-йезуит и прочут занаятчия на мозайки с религиозно наличие Марко Рупник. Божиите невести го упрекват до една, че ги е малтретирал и изнасилвал, като ги принуждавал да вземат участие в денонощни полови оргии. Те му се подчинявали, защото бил техен нравствен ментор и изповедник през деветдесетте години в манастир в Любляна на “Обществото на Исус ” или другояче казано на Ордена на йезуитите.

По-късно секс-маниакът в расо и уважаван художник бил извикан от Йоан Павел II да подрежда и лъска мозайки във ватикански параклиси. И незабавно си основал в Рим нравствен център на име “Алети ”, който трансформирал в нещо като обществен дом за персонално прилагане, в нещо като харем.

Така след разтреслите през последните години Ватикана педофилски и гей-скандали пристигна ред на все по този начин небоугодната двуполова перверзия в елитните среди на католическата черква. Защото тъкмо за това става въпрос съгласно разказите завчера на конференция в Рим на две някогашни монахини - петдесет и девет годишната в този момент италианка Глория Брианцани и петдесет и пет годишната словенка Мириям Ковач. Които преди повече от трийсет десетилетия Марко Рупник принуждавал да се включват в секс-тройка с него, давайки й името... “Светата Троица! ”

Богухулството му нямало граници, защото принуждавал както Глория и Мириям, по този начин също и останалите подчинени му монахини, да го целуват на всички места толкоз буйно, колкото буйно целували олтара. Извращенията на “наставника ” - духовник и художник достигали връхната си точка, когато заповядвал на прясно покосените от нагона му монахини да правят орален секс, до момента в който изобразявал Господ Исус Христос... в набожен възторг.

Глория Брианцани описа още на обкръжилите я публицисти, че се е срещнала с младия духовник Марко Рупник при започване на осемдесетте години, когато била студентка по медицина в Рим. И откакто той я убедил да “пристане ” на Господ, харизматичният божи чиновник я завел да гледат порно филм в италианската столица, а по-късно й лишил девствеността принудително. Продължил със половите издевателства над младата монахиня когато по-късно ориста ги събрала още веднъж в словенския манастир. Отвратена, унизена и оскърбена Глория напуща религиозната общественост през 1995 година като в този момент споделя: “Избягах, тъй като желаех да умра! ”

В дописките си за абсурда движимостите по ватиканските каузи кореспонденти подчертаха, че той е директен удар против папа Франциск, който също е йезуит и след възкачването си на престола на Свети Петър е приел харизматичния мозайкаджия в обкръжението си надали не като брат. Но пишещото приятелство не не помни, че Марко Рупник прави “пробива ” си във Ватикана в края на понтификата на папата-поляк Йоан Павел II, който, както бе упоменато, го кани от Любляна в Рим.

В интерес на истината, когато преди три години възмутени монахини започнаха да подвигат завесата на половите случки на художника-свещенослужител, той е изпъден бързо от Ордена на йезуитите. Но в този момент тогавашните послушнички, превърнати от него в секс-робини, желаят отмъщение под формата на обективна канонична присъда на ватиканската Темида или другояче казано - отлъчването му от църквата.

Със сигурност през времето до предстоящото сурово наказване, съперниците на папа Франциск ще го хулят като настойник на Марко Рупник и ще не престават да всяват раздори във Ватикана - считат наблюдаващите около Светия трон.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР