„Перверзия”. Така уж бившият лидер на ВМРО Красимир Каракачанов определи

...
„Перверзия”. Така уж бившият лидер на ВМРО Красимир Каракачанов определи
Коментари Харесай

Каракачанов брани Джамбазки с перверзия

„ Перверзия”. Така сякаш някогашният водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов дефинира пред Би Ти Ви абсурда в Европейския парламент, подбуден от жест на Ангел Джамбазки, наподобяващ на нацистки привет.

" Европейски Съюз се трансформира в Съветския съюз, когато даже ти беше неразрешено да казваш и да мислиш нещо друго ", сподели Каракачанов.

По думите му европейските институции се пробват да скроят номер на Джамбазки, тъй като той пази политиката на Унгария и Полша, против които е ориентиран " ултралиберален напън ".

Джамбазки стана един от съпредседателите на Вътрешна македонска революционна организация след напускането на Красимир Каракачанов. На въпрос дали е оставил партията в положителни ръце, някогашният водач отговори, че в случай че един човек е по-емоционален, това не е закононарушение.

" Във Вътрешна македонска революционна организация не влизат пикльовци, които вършат кариера. В доста от партиите отиват гелосани момченца и момиченца, повтарят като папагали, с цел да си създадат кариерката. Ако някой е по-емоционален, това не е закононарушение. Един мъж би трябвало да има страст в него, а не да мълчи и да навежда глава ", сподели Каракачанов.

Той дефинира наследника си като положително момче.

Бившият боен министър разяснява, че по негово време всички значими планове в армията са били задвижени.

" Аз не пояснявам изявлението на президента Радев като рецензия против предходния мандат, тъй като предишния февруари той похвали, че за последните три години са свършени доста неща ", сподели Каракачанов.

" Политиката ми е била да не купуваме готово оръжие, а да включим българската промишленост да го прави ", разясни още той.

" Четири години съм приказвал с Румен Радев, макар борбата му с премиера, по един естествен метод. Правихме всичко в името на положителното на армията ", сподели още Каракачанов.

Той разкритикува служебното държавно управление, че не е работило в посока рационализация на армията през месеците им на власт. " За премия, служебният министър го пращаме дипломат в Щатите, а виновният е кой - предходният министър ", сподели Каракачанов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР