Перспективите за монополистически контрол над производството на хранителни продуктиСлед началото

...
Перспективите за монополистически контрол над производството на хранителни продуктиСлед началото
Коментари Харесай

Те искат ние да заменим месото с червеи

Перспективите за монополистически надзор над производството на хранителни артикули

След началото на съветската специфична военна интервенция (СВO) в Украйна, Канада наложи 35% мито върху съветски артикули, внасяни от Русия, в това число и торовете. Както отбелязва The New American, държавното управление даже не даде време на фермерите да намерят други снабдители на торове. И най-важното: „ Намаляването на потреблението на торове в Канада е равно на по-малко храна “, се споделя в обявата. В духа на ширещата се на Запад агитация на „ новото обикновено “ това изказване е предизвестие: в случай че не желаете да умрете от апетит, преминете към ястие на червеи.

Докато холандските фермери се борят за прехраната си, като блокират автомагистрали, улици, супермаркети и държавни здания, холандското държавно управление, следвайки тезите на Организация на обединените нации, Световния стопански конгрес, Европейски Съюз, Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс, постанова своята зелена стратегия. Холандия е малко по-голяма от щата Мериленд по повърхност, само че е на второ място след Съединени американски щати по експорт на селскостопански артикули (който от своя страна е 237 пъти по-голям). Сега фермерите в Холандия са унищожени като класа, с цел да бъдат сменени от корпоративни мега ферми.

Глобалистите, събрани под флага на Давос, издигнаха самодейността за „ нова визия за селското стопанство “ (теза: с цел да спасим климата, би трябвало да понижим броя на хората). Прословутата „ нова визия” е скица от предишния век за централизация на монополистичен капитал. 17-те компании, подкрепящи самодейността, включват Archer Daniels Midland, BASF, Bunge, Cargill, Coca-Cola Company, DuPont, General Mills, Kraft Foods, Metro, Monsanto Company, Nestlé, PepsiCo, SABMiller, Syngenta, Unilever, Wal-Mart и Yara International. Подкрепя самодейността и Фондация Рокфелер, един от най-големите поддръжници на световния политически надзор върху популацията и производството на храни.

Това не е проблем единствено за холандските и канадските фермери, битката към този момент придобива световно измерение. Селяните от Дания, Белгия, Германия, Франция ги чака същата орис като фермерите от Канада, Австралия, Япония, Шри Ланка, Гана, Бразилия, Етиопия, Съединени американски щати. За да управляват производството и дистрибуцията на храна, останалите дребни производители би трябвало да бъдат събрани в корпоративни мегаферми.

Това е програмата Food Action Alliance (FAA), стартирана от Световния стопански конгрес /WEF/. През 2019 година генералният секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш формализира връзките сред WEF и Организация на обединените нации, като подписа съглашение с непрекъснатия президент на WEF, 84-годишният Клаус Шваб, който неуморно работи, с цел да въплъти антиутопията на Матрицата - цялостното послушание на индивида от машините.

През септември 2021 година „ бяха избрани области на съдействие за задълбочаване на институционалното съдействие и взаимно ускорение на осъществяването на Програмата до 2030 година за стабилно развиване “.

В същото време стартира офанзивата против фермерите от Холандия и Канада. Правителството на Канада, сходно на държавното управление на Холандия преди него, извърши проект за понижаване на използването на торове с 30% до 2030 година, с цел да реализира до 2050 година нулеви излъчвания на парникови газове, за които се твърди, че са виновни за стоплянето на климата.

Необходимият „ коефект” от тази глобалистка стратегия е унищожаването на последните селски (фермерски) семейства и основаването на неестествен дефицит на храна на планетата.

Според Канадската агро-индустриална асоциация, намаляването на използването на азотни торове „ ще има доста влияние върху приходите на канадските фермери и ще понижи общия канадски експорт и Брутният вътрешен продукт “. Планираното понижаване на потреблението на торове до 2030 година ще коства на канадските фермери 48 милиарда $ и ще понижи размера на реколтата. „ Надеждата на света е, че Канада ще усили производството и ще бъде решението на световния дефицит на храна “, сподели министърът на земеделието на Алберта Нейт Хорнър, само че тези очаквания са неразумни.

Тази година Организация на обединените нации предизвести, че световното произвеждане на храни през 2023 година може да не успее да отговори на възходящото търсене без вярното потребление на торове. Правителствата на канадските провинции Саскачеван и Алберта споделят същото: „ Не можем да нахраним възходящото международно население с понижаване на торовете. “

Това обаче, за жалост, е същността на световния „ Дневен ред за стабилно развиване “: организирането на дефицит на храна, когато под опасността от апетит, индивидът ще би трябвало да яде нещо, което ще промени природата му като тип.

През януари 2019 година WEF разгласява отчет за различните протеини (част от поредицата Meat: The Future). „ Иновациите “ включват проучване на нови типове инсекти за произвеждане на храни и тяхното стопански дейно произвеждане.

Насекомите, съгласно отчета на WEF, могат да се употребяват в естествената им форма. Междувременно всеки биолог знае, че насекомите носят паразити, както всяко друго живо създание. И измежду тези паразити има такива, които са рискови за хората (маларийни комари, мухи цеце, енцефалитни кърлежи и др.).

Промоционалната акция на WEF Y Ummy Bugs, стартирана през 2019 година, към този момент работи по целия свят, с цел да разпространява концепцията. И когато Никол Кидман, рекламираща червеите като храна, мъчно гълтам рекламирания артикул, това може да провокира омерзение и повръщане, само че дали ще откаже милиарди хора от естествената храна?

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР