Перспективите за електрическо бъдеще на автомобилите бяха в центъра на вниманието на

...
Перспективите за електрическо бъдеще на
автомобилите бяха в центъра на
вниманието на
Коментари Харесай

Форд с електрически парк в бъдещето

Перспективите за електрическо бъдеще на автомобилите бяха в центъра на вниманието на IAA 2019 за автомобилните производители. Ford, да вземем за пример, използва Messehalle 8 във Франкфурт на Майн като голяма витрина. Там производителят представи най-пълната си гама от електрифицирани превозни средства до момента. Амбициозната цел на Ford е да надмине данните за продажбите на своите модели с конвенционални бензинови или дизелови двигатели в Европа до края на 2022 година с тези за електрифицираните му модели.

Електрифицираните транспортни средства, които бяха изложени във Франкфурт са новият Kuga Plug-in Hybrid, новият SUV Explorer Plug-in Hybrid, новият Tourneo Custom Plug-in Hybrid и Mondeo Tournament Hybrid версия.

За 2020 година Ford също разгласи появяването на високоефективен SUV с чисто електрическо задвижване, чийто дизайн ще включи характерни детайли на иконата на Синия овал - спортния автомобил Mustang. Това ново превозно средство ще може да изминава повече от 600 километра, употребявайки един съвместим с WLTP пакет акумулатори и функционалност за бързо презареждане.

Ford възнамерява да пусне осем електрифицирани автомобила до края на 2019 година, което трябва да способства за продажбата на един милион електрифицирани превозни средства в Европа до края на 2022 година. Още 10 сходни транспортни средства трябва да бъдат пуснати на пазара до 2024 година.

„ Нашата непрестанно разширяваща се гама от транспортни средства с електрическо задвижване улеснява купувачите все по-лесно да преминат към определения от тях модел “, съобщи Стюарт Роули, президент на Ford Europe. - “Предлагайки на нашите клиенти пълна гама от електрифицирани превозни средства, чакаме до края на 2022 г. по-голямата част от продажбите на автомобили в Европа да са на електрифицирани транспортни средства. ”

Друг акцент в IAA от Ford бе новият хибрид Puma EcoBoost. Изцяло новата гама се отличава с хибридно, 48-волтово задвижване, осигуряващо понижава разхода на гориво и емисиите на CO2, като в същото време добавя допълнителен въртящ миг за повишен комфорт, динамика и сигурност при шофиране.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР