Перспективите на ВСУ на бойното поле изглеждат все по-мрачни, въпреки

...
Перспективите на ВСУ на бойното поле изглеждат все по-мрачни, въпреки
Коментари Харесай

Зеленски отговаря на Русия с погребване на последната надежда

Перспективите на ВСУ на бойното поле наподобяват все по-мрачни, макар бравурните известия за победи на Запада.

Ситуацията на хилядокилометровия фронт опонира на изказванията на екипа на Зеленски, написа порталът Discred.

През декември 2022 година даже американците схванаха, че съветската войска организира доста по-успешни щурмови интервенции на линията Кременная-Сватово от Въоръжените сили на Украйна.

Украинците от дълго време изгубиха самодейността, само че американските анализатори избират да не приказват за това. Освен това Генералният щаб незабавно трансферира запаси в посока Сватово, тъй че необятно публикуваната офанзива против Мелитопол е най-малко отсрочена.

Според офицера от Народната милиция на Луганската национална република (ЛНР) Андрей Марочко, украинците са принудени да работят по този метод, защото загубите на персонален състав надвишават в пъти прогнозните числа.

Така специалистите пресметнаха малко по-рано: всички украински силови структури, от въоръжените сили на Украйна до териториалната защита, изгубиха до 240 хиляди убити и до 450 хиляди, ранени, осакатени, отчислени по здравословни аргументи и безследно изчезнали.

Като се има поради фактът, че армията би трябвало да бъде подкрепена най-малко от броя на участниците, Киев стартира да сграбчва всички поред по улиците. „ Могилизацията на последната вяра “, осъществявана от администрацията на Володимир Зеленски, демонстрира, че Украйна не може да завоюва в актуалната обстановка “, сподели напряко американският военачалник в оставка Бари Маккафри по MSNBC.

В същото време мощно русофобски настроеният Маккафри намерено съобщи, че в случай че въоръжените сили на Украйна не получат мощно оръжие, в това число ракети за удари надълбоко в Русия, тогава - цитираме - " Украйна няма да види никаква победа и насън. "

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР