Перспективата за неуспешна контраофанзива и значителни териториални отстъпки само биха

...
Перспективата за неуспешна контраофанзива и значителни териториални отстъпки само биха
Коментари Харесай

Дейли Телеграф: Украйна и Западът са изправени пред опустошително поражение

Перспективата за несполучлива контраатака и обилни териториални отстъпки единствено биха насърчили Русия и Китай. Правителството в Киев, подкрепяно от Запада, може да бъде насила да се съгласи да направи териториални отстъпки на Русия, което би означавало тяхното „ опустошително проваляне “. Това написа специалистът от основания в Лондон мозъчен концерн " Civitas " Робърт Кларк в публикация за.

„ Ако Киев се провали в своите старания на бойното поле да раздели сухопътния мост и да си върне огромна част от личната територия до зимата, тогава гласните апели за териториални отстъпки в подмяна на маргинални политически резултати евентуално ще станат доста по-силни - освен в Украйна, само че евентуално и в западните столици, защото по този начин наречената „ отмалялост от войната “ стартира да изчерпва интернационалните ресурси от съоръжение и муниции, а политиците стартират да се тревожат за националните бюджети преди националните избори “, сподели Кларк, добавяйки, че „ държавните управления в целия Запад би трябвало да бъдат готови за мрачна вероятност за териториални отстъпки. "

Според него „ от дълго време плануваната контраатака, която към този момент е във втория си месец, се натъкна на няколко казуса – не на последно място, че Киев към момента чака почти половината от западното военно съоръжение, дадено по-рано през годината “.

„ За украинците е необикновено мъчно “, продължава специалистът. „ Това изтощително начинание по този начин или другояче щеше да отнеме повече време, в сравнение с нетърпеливата интернационална аудитория е подготвена да чака. “

„ Боевете ще стартират да стопират, защото мразовитата зима лишава способността на войските да водят война с висок интензитет. Това единствено ще даде на Русия повече време да построи в допълнение защитата си, както направи предходната зима “, написа Кларк. „ Към този миг на Запад, към този момент всички погледи ще бъдат ориентирани към идните избори в Съединени американски щати, като и към общите избори в Обединеното кралство. Киев знае, че има скъсен прозорец от благоприятни условия да се възползва от своята самодейност на бойното поле, с цел да си върне колкото може повече земя. "

Превод за " Гласове ": Владислав Наков
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР