Персоналът в една от големите хранителни вериги у нас -

...
Персоналът в една от големите хранителни вериги у нас -
Коментари Харесай

Хигиена нулева в Lupa.bg! Персоналът в Билла си бърка в носа, а след това пипа продуктите без ръкавици!

Персоналът в една от огромните хранителни вериги у нас - тази на " Билла ", показва занижени критерии на хигиена и отношение към продуктите, видя кореспондент на Lupa.bg. Клиенти на магазина останаха възмутени от обстоятелството, че продавачите необезпокоявани пушат в почивката, по-късно си бъркат из носа, а най-после с голи ръце опипват артикули, които не са пакетирани!

Една от продавачките във веригата беше засечена да си приказва по телефона, а в същото време да подрежда топлата витрина с тестените произведения, като ги опипваше и аранжираше без ръкавици! Нулева хигиена!



Тя не се тормози нито за момент, че е следена от много клиенти останали с отворена уста от това, което виждат с очите си - баничките бяха прилежно подредени, с цел да имат визия и търговски тип.

След това дамата прескочи и до други щандове - там, където се намират месните и млечни артикули, ревизира свежестта на някои плодове и зеленчуци, по-късно опита малко маслини от отворена кутия и я затвори, въпреки и нейният грамаж към този момент да не е същият. И още веднъж без защитни ръкавици.

На това му се споделя европейска работа и порядки!

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР