Персоналът на хостела осигури ефективни грижи“ на освободен затворник, който

...
Персоналът на хостела осигури ефективни грижи“ на освободен затворник, който
Коментари Харесай

Персоналът „осигури ефективни грижи“ на освободен затворник, който кърви до смърт, след като отряза собствения си пенис

Персоналът на хостела „ обезпечи ефикасни грижи “ на освободен пандизчия, който умря след кървене до гибел, когато отряза личния си пенис, е открит нов отчет.

Реджиналд Алън Роуч беше наказан за полово закононарушение на 31 октомври 2022 година и наказан на осем седмици затвор, само че заради времето, прекарано под стража в HMP Berwyn, той беше неотложно освободен по лиценз на Ty Newydd Approved Premises (AP). Само дни по-късно разходчик на кучета откри 63-годишния мъж в поле в покрайнините на Бангор, той беше откаран по неотложност в болница, само че по-късно беше разгласен за мъртъв.

Омбудсманът по пандизите и пробацията стартира следствие. Беше чуто, че когато Роуч дошъл в AP, му е дадена къса индукция. Той отхвърли мисли за самоубийство или самонараняване и сподели, че се усеща в сигурност в АП. Той приказва за закононарушението си на излагане и сподели, че не е желал да нарани никого. Той сподели, че най-хубавото нещо за него би било да си отреже пениса и тестисите, което съгласно нея в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР