Персоналът на Айфеловата кула затвори парижката забележителност в сряда следобед

...
Персоналът на Айфеловата кула затвори парижката забележителност в сряда следобед
Коментари Харесай

Стачка затвори Айфеловата кула

Персоналът на Айфеловата кула затвори парижката забележителност в сряда следобяд в символ на митинг против новата политика за достъп, която съгласно тях генерира " чудовищни " опашки за туристите.

Достъпът до кулата, която посрещна повече от шест милиона гости предходната година, бе блокиран.

Персоналът към този момент сподели, че ще стачкува в четвъртък.

Ръководството на туристическата забележителност съобщи, че личният състав е подхванал дейности, откакто на диалозите със синдикатите в сряда следобяд не бяха реализирани резултати.

Персоналът е ядосан заради решението от предишния месец да стартира да отсрочва половината от ежедневните билети на Айфеловата кула за хора, които ги купуват онлайн авансово.

По-рано едвам 20 на 100 от билетите за посещаване на 324-метровата „ Желязна дама “ можеха да бъдат купени онлайн.

Персоналът желае всички асансьори да бъдат налични за всички гости без значение какъв билет те са закупили.

SETE, компанията, която ръководи обекта, съобщи, че продава всеки ден 10 000 билета за кулата онлайн и че " времето за изчакване е доста малко ".

" За посетителите, които идват без билети, времето за очакване при касата на Айфеловата кула е тъкмо същото като предходната година, а броят на посетителите се е нараснал ", упорстват от компанията.

Персоналът на Айфеловата кула не стачкува за първи път през последните няколко години, по време на които митинги 300-членният екип от работещи на този знак на Париж и Франция повдигат въпроси от проблеми с джебчийството до поддръжката, оповестява Агенция Франс Прес.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР