Пернишкият прокурорски син пак иска свобода. След като преди няколко

...
Пернишкият прокурорски син пак иска свобода. След като преди няколко
Коментари Харесай

Пернишкият прокурорски син пак иска свобода

Пернишкият прокурорски наследник отново желае независимост. След като преди няколко дни Васил Михайлов още веднъж бе арестуван, той е обжалвал и решението.

Този път Васил Михайлов влезе в ареста поради побой над приятелката му Боряна Рангелова. Всъщност карцерът му се забави тъй като всички съдии в Перник си направиха отказ. Така още веднъж се стигна до спор за подсъдност и по този начин тридневният престой на младежа в ареста свърши.

В последна сметка прокуратурата изиска той да бъде върнат в ареста, тъй като има обвиняване за закана за ликвидиране над Боряна.

Това докара нещата до това с идея да се занимава и съдът в Дупница. Магистратите въпреки всичко върнаха Михайло в ареста. Той апелира и желае на независимост. Сега жалбата му ще бъде прегледана от съда в Кюстендил.

Това ще е последната инстанция, която ще реши дали младежът ще остане в ареста или не.

По-късно през днешния ден районният съд в София ще заседава по едно от първите каузи на Михайлов.

Проблемите на бащата на Васил

Прокурорът от Перник Бисер Михайлов беше пуснат на независимост от съда без мярка за неотклонение. Причината – липса на доказателства, че е пребил брачната половинка си. Михайлов беше незабавно пуснат на независимост.

Съпругата на Бисер Михайлов описа по-рано денем, че сред тях е избухнал фамилен скандал, при който има възможност тя да е изгубила равновесие и за това да е паднала.

Причината за карцерът през вчерашния ден на прокурорът от Окръжната прокуратура в Перник е побой над брачната половинка му Биляна. 45 минути след среднощ щерка им е подала сигнал. По закона за Министерство на вътрешните работи Прокурорът беше арестуван за 72 часа.

Още вести в категорията Крими

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР