Перник. Започваме изборите като номер едно и ще ги приключим

...
Перник. Започваме изборите като номер едно и ще ги приключим
Коментари Харесай

Перник: ГЕРБ представи официално кандидата си за кмет на Община Трън

Перник. „ Започваме изборите като номер едно и ще ги приключим по този начин “. С тези думи регионалният координатор на ГЕРБ - Перник доктор Вяра Церовска откри конференцията, на която публично бе показан претендентът на политическата мощ за кмет на Община Трън - Цветислава Цветкова, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
„ Цветислава е човек, който към този момент години наред работи в Трън, за Трън и с хората на Трън. Спокойни и сигурни сме в изборната победа, тъй като нашият претендент се употребява с доверието и уважението на хората. Тя е човек, чиито качества и темперамент всеки един от тях познава. Ние не представяме едно ново лице. Ние даваме на Трън едно ново бъдеще с Цветислава “, изрично съобщи доктор Церовска.
От своя страна Цветислава Цветкова изрази своята признателност на управлението на политическата мощ за гласуваното доверие.
„ През целия ми професионален път моята идея беше и ще продължава да бъде да съм покрай хората. Познавам техните проблеми и съм уверена, че дружно можем да осигурим едно по-добро бъдеще на нашите деца и на жителите на Община Трън “, показа Цветкова. Тя акцентира, че няма да престане да работи за подобряването на инфраструктурата в града и селата.
„ Ще работя за създаване на нов тръбопровод и канализация. Вече имаме направен план за довеждащ тръбопровод от с. Банкя до гр. Трън. Заставам твърдо зад решението на жителите на пограничната община да бъде непокътната чистата трънска природа и да не бъде развивана минна активност на територията на общината. Ще работя за това в Трън да бъдат привлечени нови вложения, които да обезпечат нови работни места. Надявам се на рационалния избор на хората и на тяхната точна оценка. Вярвам, че ще изберат действителните решения за нашия град “, сподели още претендентът на ГЕРБ.
Тя акцентира, че по време на ръководството на ГЕРБ в Община Трън са изпълнени капиталови планове на стойност към 20 млн. лв. и изясни, че следва осъществяването на още доста нови такива, които са направени и импортирани, като се чака тяхното утвърждение за финансиране. Инвестиционната стратегия включва рехабилитация и реорганизация на общински пътища на стойност 250 хиляди лв., саниране на постройката на детска градина „ Ален Мак “, използване на ограничения за енергийната успеваемост на постройката на спортна зала в Трън, реорганизация на довеждащ тръбопровод за град Трън и на водопроводи по обитаемоте места в Общината, рехабилитация и реорганизация на еко пътека, както и преасфалтиране на улици по обитаемоте места в общината.
Областният шеф на Перник и народен водач на ЖГЕРБ Ирена Соколова показа, че Цветислава е човек, на който постоянно може да се разчита. „ Тя носи в себе си огромното умеене да владее изобретателно административните процеси и дружно с това да прочита и да схваща потребностите на хората “, посочи Ирена Соколова
„ Неслучайно Цветислава е ръководител на Българския червен кръст за Община Трън. Тя е в основата на основаването на една неповторима по рода си неправителствена организация „ Бяла лястовица “ и е един от главните членове в публичния съвет на учебното заведение и детската градина на Община Трън. Рядко можем да намерим хора, които събират в себе си нужните качества, тъй че да бъдат и положителни управленци, и обичани хора. Цветислава е има тези умения и неслучайно доверието на политическа партия ГЕРБ в нея трае към този момент цели 11 години “, сподели Ирена Соколова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР