Перник.Перничанин е задържан за управление на автомобил без книжка. Вчера,

...
Перник.Перничанин е задържан за управление на автомобил без книжка. Вчера,
Коментари Харесай

Информационен бюлетин на ОДМВР-Перник

Перник. Перничанин е арестуван за ръководство на автомобил без брошура.
Вчера, към 21, 00 ч. е получено известие в полицията за зародило пътнотранспортно произшествие на кръстовището на улиците „ Св.Св. Кирил и Методий “ и „ 1-ва “ в регионалния град. Органите на реда открили участниците – „ Фолксваген голф “, ръководен от 25-годишен перничанин и „ Тойота “ зад кормилото на която бил 41-годишен също от гр. Перник. Двамата водачи не са потърпевши. Установено е, че 25-годишният е без удостоверение за правоуправление и в никакъв случай не е имал годно такова, за което е наказван по административен ред в последната година.
Започнато е бързо произвеждане и работата продължава.

ПТП. Непълнолетен мотоциклетист е потърпевш при пътнотранспортно произшествие.
Инцидентът е станал на 09 юни, към 22,30 ч. в пернишкия кв. „ Църква “. Ударили се лек автомобил „ Мазда “, ръководен от 18-годишен перничанин и мотоциклет „ Ямаха “ с лидер 16-годишен също от гр. Перник. Пострадал е малолетния, който е получил фрактура на китка на горен крак. Настанен е в столично лечебно заведение без заплаха за живота. Причините за случилото се ще бъдат открити в границите на формираното досъдебно произвеждане.
Работата продължава под надзора на прокуратурата.

Столичанин е арестуван за ръководство на автомобил след приложимост на наркотични субстанции.
На 10 юни през нощта, на ул. „ Брезник “ в регионалния град бил тестван лек автомобил „ БМВ “, каран от 46-годишен от гр. София. Мъжът бил пробван с техническо средство за алкохол, което посочило позитивен резултат за канабис. Дал е кръвна проба за химичен разбор и е арестуван за до 24 ч. с полицейска заповед.
Образувано е бързо произвеждане.

Перничанин се изправя пред правораздаването за наново шофиране на лек автомобил след приложимост на алкохол.
На 15 май, на ул. „ Мл. Стоянов “ в регионалния град бил тестван лек автомобил „ Опел “ с лидер 40-годишен от гр. Перник. При изпробването му с техническо средство за алкохол били регистрирани 2, 51 промила в издишания въздух. Мъжът отказал кръвна проба за химичен разбор. След извършено следствие е открито, че към този момент е бил осъждан за шофиране на автомобил с над 1, 2 промила алкохол в кръвта. Привлечен е като обвинен по член 343 „ б “, алинея 2 от Наказателния кодекс и работата продължава взаимно с прокуратурата. Законът планува отнемане от независимост от 1 до 5 години и санкция от 500 до 1500 лв..

Радомир. Радомирски служители на реда откриха мъж, седнал зад кормилото на автомобил, който не е регистриран, след приложимост на алкохол и без удостоверение за правоуправление.
Деянията са открити на 09 юни, минути преди среднощ. Органите на реда получили известие, че от хижа „ Орлите “ посока Радомир се движи лек автомобил „ Алфа Ромео “ без регистрационни номера. Колата е спряна и е открито, че не е записана по надлежния ред в Р. България, а 36-годишният й водач от гр. Кюстендил не има удостоверение за правоуправление, отнето му по административен ред. При изпробването му с техническо средство за алкохол са регистрирани 1, 44 промила в издишания въздух. Задържан е за до 24 ч. с полицейска мярка и е стартирано следствие по член 345, алинея 2; 343 „ в “, алинея 3 и 343 „ б “, алинея 1 от Наказателния кодекс.

С 1, 55 промила алкохол в издишания въздух е управлявала лек автомобил „ Опел “ 34-годишна радомирка. Жената била тествана през вчерашния ден, към 01, 25 ч. в с. Стефаново. Дала е кръвна проба за химичен разбор и е арестувана за до 24 ч. с полицейска заповед. Започнато е бързо произвеждане и работата продължава.

38-годишен радомирец е управлявал лек автомобил „ Пежо “ в едногодишния период на отнетото му по административен ред удостоверение за правоуправление. Мъжът бил тестван през вчерашния ден, към 17, 30 ч. на ул. „ Дупнишка “ в гр. Радомир. Задържан е за до 24 ч. и е формирано бързо произвеждане.

Трън. 32-годишен трънчанин е карал лек автомобил „ Фолксваген “ след приложимост на алкохол. Мъжът е тестван на 10 юни, към 03, 10 ч. на ул. „ Г. Димитров “ в крайграничния град. При изпробването му с техническо средство е регистриран позитивен резултат – 1, 72 промила в издишания въздух. Образувано е бързо произвеждане и работата продължава под надзора на прокуратурата.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР