Перник. Общинското ръководство на ГЕРБ-Перник проведе първите две от поредица

...
Перник. Общинското ръководство на ГЕРБ-Перник проведе първите две от поредица
Коментари Харесай

Общинското ръководство на ГЕРБ-Перник започна поредица от срещи с клубните ръководители на партийната структура в общината

Перник. Общинското управление на ГЕРБ-Перник организира първите две от поредност срещи с клубните ръководители на партийната конструкция в общината, под управлението на общинския координатор Ирена Соколова. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . На събранието участваха регионалният координатор Вяра Церовска, националният представител доктор Александър Александров и организационният секретар на структурата Владислав Караилиев. Соколова сложи във фокус проекта за работа на партийните клубове в идните месеци, в които ни чакат доста виновни избори за Европейски парламент, а по-късно и локален избор. Тя акцентира, че за европейските избори е нужна цялостна готовност, с цел да се реализиран положителни изборни резултати и да не се отклони България от демократичния си път на развиване. Лидерът на Жени ГЕРБ напомни триумфа на българския евродепутат Андрей Новаков от преди седмица, който съумя да убеди Европейският парламент да поддържа нарастване на кохезионния бюджет на страната ни до към 18 милиарда лева за интервала 2021-2027 година По този метод общото нарастването се равнява на 3.4 милиарда лева - най-високият бюджет за районно развиване, инфраструктура, околна среда и претовареност от присъединението на България към европейското семейство.
„ Уверена съм че демократично мислещите българи осъзнават значимостта на мощна и обединена Европа, на общата ни грижа, отбрана, финансиране и техният избор ще изрази настройката им. България ще поддържа Европа, която да продължава да работи за напредващо, само че умерено и единно европейско общество, намиращо поддръжка и развиване в обединяването. Вземат връх популизмът и подправените вести, а наричащи себе си родолюбци декларират и дават обещание невъзможни привилегии за хората. Нека сме рационални и действителни, и дружно да напредваме с грижа един за различен и развивайки обществото си! ”, съобщи общинският водач на ГЕРБ. Ирена Соколова означи, че с цел да има положителни резултати и с цел да може партия ГЕРБ да извършва уговорките си по секторните политики, е значимо партийните структури да бъдат дейни и динамични, и да генерират хрумвания. „ Убедена съм, че с силата, която имат клубните организации на ГЕРБ в Перник, ще основават контакти и провеждат срещи, ще основават среда за общо шерване на проекти и работа, а по този начин действа гражданското общество и се предопределя по-добра среда за живот “, съобщи общинският началник на ГЕРБ-Перник.
Областният координатор на ГЕРБ Вяра Церовска акцентира, че за развиването на общините, е значим европейският курс на страната. „ Европейските избори ще имат такава значителност, както в никакъв случай до момента, когато става въпрос за сходни избори. От тях зависи, както бъдещето на Обединена Европа, по този начин и стабилността на страната ни. Европа промени толкоз доста в всекидневието ни, че няма по какъв начин да не се интересуваме. Пример е европейската взаимност, която дава опция на общините да се възползват от евро финансирането, с цел да усъвършенстват инфраструктурата и
да обезпечават на жителите по-добра среда за живот “, съобщи водачът на ГЕРБ-Перник. Тя означи, че българските евродепутати са почтени представители, които с работата си потвърдиха, че пазят българските ползи, бизнес и общество. Церовска акцентира, че постигнатото по време на Председателството на Съвета на Европейски Съюз и водената досега външна политика са трансформирали България във фактор на интернационалната политическа сцена. „ ГЕРБ е единствената проевропейска партия, която пази и отстоява полезностите на обединена Европа “, заключи Вяра Церовска.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР