Перник. Община Перник, Регионален комитет ОМЕП и Детска градина №11

...
Перник. Община Перник, Регионален комитет ОМЕП и Детска градина №11
Коментари Харесай

Перник: Форум на тема „Заедно с любов към децата” ще се проведе в града по повод 135 години от създаването на първата детска градина в България

Перник. Община Перник, Регионален комитет ОМЕП и Детска градина №11 „ Знаме на мира “ провеждат конгрес на тематика „ Заедно с обич към децата ”, оповестиха от пресцентъра на Общината . Той е отдаден на 135 години от основаването на първата детска градина в България, 70 години от учредяването на Световната организация по предучилищно обучение (ОМЕП) и 88 години от оповестяването на Перник за град.
Форумът ще се организира на 22 ноември и ще бъде открит от кмета на Община Перник Вяра Церовска, от Ирена Соколова – регионален шеф на Област Перник, от проф. Елена Русинова – ръководител на Български национален комитет (българска политическ – ОМЕП София, и от доцент Розалина Енгелс – секретар на Български национален комитет (българска политическ – ОМЕП София.
Председателят на Регионалната конструкция на ОМЕП - Перник и основен преподавател в ДГ №11 „ Знаме на мира ” доктор Антоанина Чернева ще показа отчет „ Заедно с обич към децата ”.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР