Перник. Обещаното от кмета Вяра Церовска спортно игрище в кв.

...
Перник. Обещаното от кмета Вяра Церовска спортно игрище в кв.
Коментари Харесай

Перник: На официална церемония беше открито обещаното от кмета Вяра Церовска спортно игрище в кв. „Проучване“

Перник. Обещаното от кмета Вяра Церовска спортно игрище в кв. „ Проучване “ към този момент е реалност. Новият обект беше публично открит през днешния ден, оповестиха от пресцентъра на Общината . На тържествената гала участва кметът Вяра Церовска и екипът ѝ, националният представител доктор Александър Александров, кметовете на кв. „ Изток “ и село Драгичево Емил Костадинов и Виктор Викторов, както и доста жители.
„ Реализирането на този прекрасен състезателен комплекс беше обещан предходната година на 19 септември. Направена е цялостна реорганизация на спортното оборудване, построено е футболно и баскетболно игрище, жителите на квартала ще имат опция да играят и волейбол. Не липсват и пейки за тези, които ще си почиват или пък ще гледат. Поставено е особено осветяване, с цел да могат децата на воля и успокоение да упражняват, да играят и да се забавляват, както и техните родители “, показа кметът Вяра Церовска и връчи ключът от спортния комплекс на жителите на кв. „ Проучване “. Кметът зарадва и младите спортисти като има подари топки за игра.
„ За феновете на спорта са инсталирани специфични порти и кошове, спазени са всички правила и при слагането на настилките на футболното и баскетболното игрище Големината на футболното игрище е 820 кв. м, а 405 кв. м е баскетболното игрище, разяснява изпълнителният шеф на компанията реализатор „ Хидрострой “ Таня Каменова.
Родителите и децата благодариха на кмета за новата облага. „ Имаше много рискови железа на остарялата площадка и беше разрушена. Чакахме с неспокойствие да забележим крайния резултат. Искаме да кажем едно огромно благодаря на доктор Церовска, че откликна на потребностите на най-малките перничани. Миналата година отидохме в кабинета ѝ без да имаме избрана среща, напълно изненадващо и бяхме признати. Децата споделиха какво желаят и всичко към този момент е налице “, споделиха родителите.
Цялостният ремонт на обекта е на стойност 170 017.84 и е построен със лични доходи на Общината.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР