Перник. Кметът на Община Перник Вяра Церовска разговаря с директора

...
Перник. Кметът на Община Перник Вяра Церовска разговаря с директора
Коментари Харесай

Перник: Кметът Вяра Церовска разговаря с директора на Мини открит въгледобив по повод замърсяването на пътя към Централния гробищен парк и селата Люлин и Дивотино

Перник. Кметът на Община Перник Вяра Церовска беседва с шефа на Мини открит въгледобив Валентин Манов и основния инженер Лазар Вълчев във връзка със създалото се напрежение от замърсяването на пътя с тиня към Централния гробищен парк и селата Люлин и Дивотино. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Церовска получи уверението от тях, че ще бъде почистено шосето с пароструйка и ще бъде направено измиване на гумите на камионите преди излизане на шосето, по този метод ще бъде решен казуса.
„ От 28 декември досега Общинският инспекторат е направил 4 акта на водачите на тежкотоварните коли, извозващи шлам и въглища към пернишкото сдружение “, уточни кметът и дружно с нейния заместител Владислав Караилиев и ръководителя на Общинския съвет Иво Савов отидоха на място да видят положението на пътя. „ Надявам се, че ще проявят схващане от управлението на Мини открит въгледобив и перничани повече няма да бъдат притеснявани от сходни обстановки “, разяснява Вяра Церовска.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР