Перничани, това което искам е пълна подмяна на водопровода на

...
Перничани, това което искам е пълна подмяна на водопровода на
Коментари Харесай

Кметът на Перник: Искам пълна подмяна на водопровода на града

Перничани, това което желая е цялостна замяна на водопровода на град Перник. Това написа в профила си във Facebook кметът на Перник Станислав Владимиров.

„ Трябва да сменим един път вечно тези прогнили тръби, от които пием вода (малкото, която не изтича по улиците). " Ще употребявам водната рецесия, с цел да свършим това доста значимо и огромно нещо за Перник. Стискайте палци! “, разяснява Владимиров в обществената мрежа.

По думите му договарянията с държавното управление вървят добре. Той акцентира, че среща схващане от премиера за този план.

„ Горе главата! Трудно е за всички ни! Нека рецесията ни направи още по-задружни и излезем от нея по-силни от всеки път “, добавя Владимиров.

Малко по-рано заместник-министърът на районното развиване Николай Нанков съобщи, че действителните действия по създаване на нов утаител на пречиствателната станция за питейни води на Перник стартират от на следващия ден.

Министърът на стопанската система Емил Караниколов разясни, че мярката се постанова поради по-мътна вода, която влиза в язовир " Студена " с дъждовете. Той посочи, че към този момент са почистени няколко водни канала, по които да влиза по-сериозен приток към " Студена ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР