Перничани се оплакаха, че не могат да спят от хипермаркет

...
Перничани се оплакаха, че не могат да спят от хипермаркет
Коментари Харесай

Магазин на Кауфланд пощури жителите в български град

Перничани се оплакаха, че не могат да спят от хипермаркет Кауфланд в квартал Изток. Светеща табела, сложена на високо осветява целия им блок и пречи на хората да спят. Преди окоро година е реализиран консенсус и управлението на хипермаркета е почнало да гаси табелата. Но напоследък табелата още веднъж „ боде очите “ на живеещите, които споделят пред Zapernik.com, че от хипермаркета са почнали да я гасят когато си желаят. 

За похлупак, личният състав на магазина не спирал да се смее и вика в късните часове на деня в страни от обекта. Според гражданин от блока, подал сиганала до нас, това е голям тормоз за живеещите в блока от към този момент три години насам.

Ето какво написа той:

„ Здравейте, след спогодба с калфланд от преди една година.Да си гасят Светещата табела която е на високо и осветява целя блок с живущи хора в него. Отново почнаха да я гасят когато желаят!!! Персонала не стопира в късните,часове да се смее и вика в профил на обекта. Ежедневно.. апелирам за помощ и публикация да съзирате органите! Това е тормоз от 2 3 година “

След обявата, от Кауфланд са се обадили и са се разбрали по отношение на казуса, оповестиха до сайта перничани.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР