Периодът може да не е така безоблачен за вас, ако

...
Периодът може да не е така безоблачен за вас, ако
Коментари Харесай

Телец И Дева - Спокойно! Големите Печеливши Са Риби! Алена Поля С Ледения Душ Тези Три Зодии За Идната Седмица! Ще Е Същински Ад За

Периодът може да не е по този начин слънчев за вас, в случай че сте занемарили дадени задания. Дори да ви се костват досадни, довършете ги, тъй като ще получите скъп опит.

Телец
Може да получите предстоящото самопризнание в работата, а също по този начин и някаква премия – морална или финансова. Успехите обаче няма да дойдат наготово – всички облаги ще бъдат резултат от старанието, което сте положили през миналите седмици. Анализирайте деликатно обстановката – помислете какво тъкмо желаете и чак тогава действайте.

Близнаци
Предстои ви още една седмица, в която акцентът ще бъде подложен върху усъвършенстването и практическата работа. За тези от вас, които са привикнали да се носят по течението, интервалът ще премине безшумно и умерено. Ако обаче сте по-амбициозни, в този момент е времето да действате. Отделете наложително време за разходки измежду природата.

Рак
Ще се настроите по-добре към астрологичните въздействия, в случай че си зададете въпроса: „ Какво още е допустимо да свърша, с цел да въведа ред в живота си? “ След като си отговорите, организирайте се и действайте – шансът да постигнете задачата си ще бъде огромен. Може да се наложи да се захванете с доста неща, зависи какво е на дневен ред сега.

Лъв
Препоръката към вас е да не се разпилявате, а да се концентрирате – по този начин хем ще бъдете по-спокойни, хем седмицата ще мине по-леко и по-приятно. Няма смисъл да се оплаквате на вятъра от този или от оня и да се притеснявате за бъдещето – значимо е да въведете ред в личната си глава, тъй като без вътрешно успокоение мъчно ще взимате верните решения.

Дева
Звездните въздействия ще ви оказват помощ да си осигурите нужното ви успокоение, с цел да бъдете по-ефективни в работата си. Опитайте се да владеете страстите си и не се поддавайте на самосъжаление. Дори да смятате, че някой е постъпил незаслужено с вас, бъдете великодушни. Чудесно би било да си извършите равносметка и да си вземете поука.

Везни
Тази седмица ще бъде сполучлива за вас, що се отнася до работата и креативните планове. Ако сте по-внимателни и следвате решително пътя, по който сте поели,, няма защо да се притеснявате. Всичко ще върви обикновено и може да получите и премия. От вторник нататък ще имате сила и шанс.

Скорпион
Искате или не, през дадения интервал ще би трябвало да мислите и върху някои практични въпроси. По-добре свършете каквото би трябвало, с цел да нямате бъдещи проблеми. В работата пък обърнете внимание на дребните елементи. Във ваша изгода ще е, в случай че не бързате.

Стрелец
Вероятно много ще разсъждавате, по тази причина е добре да си осигурите персонално време и усамотение. Може да се сблъскате с някакъв проблем в работата или в персоналния си живот. Добрата вест е, че има изгледи умуването да даде положителни резултати. Не е изключено ваш другар да ви помогне да намерите истината.

Козирог
Започналите неотдавна процеси на промени и осъзнаване ще търпят позитивно развиване. Не се учудвайте обаче, в случай че всичко наподобява както досега – позитивният процес при вас ще визира по-скоро душевния ви свят. Опитайте се да се отървете от нездравословните ви привички и остарели модели на мислене.

Водолей
През идните дни ключът за триумф в служебните каузи е в това да вложите повече усърдие. Безсмислено е да бързате и да желаете всичко да се случва на мига. Възможности за изява и развиване в кариерата няма да ви липсват. Точно в този момент имате огромния късмет да покажете какво можете.

Риби
Вие ще бъдете измежду галениците на ориста – желанията ви ще се реализират по-лесно и ще получите премия за упорството, което сте проявявали в предишното. Ключовата дума за интервала е „ усъвършенстване “, като за всеки от вас то ще бъде в друга област. Ще получите вниманието и признанието, от които имате потребност и евентуално ще бъдете възнаградени.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР