Перфектният подарък може да бъде открит тук Коледни маси с

...
Перфектният подарък може да бъде открит тук Коледни маси с
Коментари Харесай

Впечатляващи коледни намаления и забавления през декември в Триа Сити Център

Перфектният подарък може да бъде открит тук

Коледни маси с дарове, неповторима коледна декорация, впечатляващи отстъпки в цените и още доста изненади - в най-веселия зимен месец ТРИА СИТИ ЦЕНТЪР подарява на своите клиенти опцията да съчетаят празничното извършване на покупки с разнородни занимания.

Зимната  магия към този момент влезе в комерсиалния център. Вълшебно въодушевление и празничен лукс създават пищната коледна украса и специфичният ъгъл с подаръчни кутии от марките ЕА7, Tommy Hilfiger, Calvin Klein - красиво опаковани шалове, шапки, аксесоари, долни дрехи, нощници, пантофи за дома и доста други потребни и първокласни движимости.

Перфектният подарък може да бъде открит и в магазините на ТРИА СИТИ ЦЕНТЪР  - пуловери, ризи, якета, панталони, обувки, освен това на преференциални коледни цени. До 40 % е отстъпката в цените за  новите сбирки FW 22 на марките EA7, Emporio Armani underwear,Boss, Dkny,Tommy Hilfiger, Calvin Klein, а за предходните сбирки отстъпката стига до 50%. Всички промоции са налични и в елетронния магазин

Коледни понижения предлага и Carpe Diem / - бутиков магазин за дамска мода с марките MOS MOSH, Josephine & Co,  Imperial Fashion, Alexander Smith, Bronté. 
 Специално за коледните празници Carpe Diem откри бутков магазин на марката MC2 Saint
Barth. Колекцията на марката е тематична и празнична. Тук ще откриете прелестни дарове за всеки член на семейството
Коледните стремежи на децата сбъдва магазин The kidz. За предпочитащите покупка онлайн  мястото е  . Възможността за избор на бебешки, детски и младежки модели с марките Mayoral и Guess Kids е впечатляваща, а отстъпките в цените – напълно празнични до – 50 %.

ТРИА СИТИ ЦЕНТЪР кани клиентите си да се включат и в коледната лотария, която им дава късмет да завоюват ваучер. Право да взе участие в нея има всеки, закупил стока от магазините на комерсиалния център. Общата стойност на ваучерите е 1500 лв. - 1 ваучер за 500 лв., 2 ваучера за по 200 лв. и 6 по 100 лв..

В ТРИА СИТИ ЦЕНТЪР коледата в действителност може да бъде вълшебна -  с чаша кафе в първокласните и уютни кафенета с марката RePublic, или с другари на чаша вино и вкусна храна в бистро “Roma ”.

За празничното самочувствие и съвършената визия ще се погрижи “Vogue Studio ”. Професионалните прически на студиото за хубост отговорят на условията и на най-претенциозните клиенти.

Няма да бъдат разочаровани и почитателите на здравословния живот.  Фитнес и спа “Tria Finesse ” ги чака през целия финален месец на годината.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР