Перфектната серия на Рафаел Надал от началото на сезона продължи

...
Перфектната серия на Рафаел Надал от началото на сезона продължи
Коментари Харесай

Надал пак победи Медведев и е на финал в Мексико

Перфектната серия на Рафаел Надал от началото на сезона продължи с нова победа над Данаил Медведев на полуфинала на шампионата от ATP 500 в Мексико с награден фонд 1,83 млн. $ - 6:3, 6:3.

Двамата играха незабравим край на " Аустрелиън оупън ". А Матадора е без проваляне тази година, откакто завоюва и една от подгряващите съревнования на Зеления континент през януари.

Съперник на испанеца в разногласието за купата в Акапулко е поставеният под номер 6 британец Камерън Нори, който надви над миналогодишния вицешампион и трети подложен Стефанос Циципас - 6:4, 6:4.

Надал за следващ път сподели извънреден темперамент в основните моменти, като отрази всичките 11 благоприятни условия за пробив на противника си, а осъществя три брейка от шест шанса.

Той поведе рано с 4:1 и резервира преимуществото си до края на първия сет. Проби на старта на втората част, а при 3:2 той отрази цели седем брейкбола, което като че ли дефинитивно пречупи противника му.

Медведев не съумя да стигне до финала при дебюта си в Акапулко, само че въпреки всичко има мотив за наслада, защото от понеделник ще оглави международната класация.

А Камерън Нори, 12-и в международната класация, също е в победна серия, откакто стана номер 1 в Делрей Бийч неотдавна.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР